O nouă răşină specială pentru hidroizolaţii sub îmbracăminţi asfaltice

MC-DUR LF 680
Dărmăneṣti, 04 martie 2018. MC-Bauchemie a dezvoltat o răşină specială, rezistentă la temperaturi ridicate, cu utilizare ca şi amorsă, strat asperizant sau sigilant sub îmbrăcăminţi asfaltice turnate peste plăci de beton. Răşina poliuretanică de culoare roşu transparent, MC-DUR LF 680 se întăreşte rapid şi fiabil, fără a fi afectată de influenţe exterme cum ar fi umiditatea relativă şi temperatura. Oferă timpi scurţi de reacţie şi pentru aplicări ulterioare ale altor materiale, permiţând astfel ca o acţiune completă de hidroizolare să se desfăşoare pe parcursul unei singure zile.

mai mult

Noua familie de benzi de etanşare MC-FastTape

MC-FastTape
Dărmăneşti, 1 Martie 2018. Noile benzi de etanșare de la MC-Bauchemie, din familia de produse MC-FastTape, sunt rapid și ușor de utilizat pentru conexiuni dintre perete și radier, precum și pentru îmbinările dintre pereți exteriori și îmbinări de construcție și dilatare, ajutând la asigurarea rapidă a progresului clădirii și o sigilare sigură.

mai mult

MC-Bauchemie dezvoltă o gamă nouă de produse pentru tratarea betonului

Emcoril Protect M

Dărmăneşti, 19 Februarie 2018. MC-Bauchemie a dezvoltat și lansat o nouă gamă de produse Emcoril pentru tratarea betonului, care cuprinde cele trei linii de produse Protect, Traffic și Compact. Acești agenți de tratare pe bază de parafină și polimeri de înaltă eficiență sunt adaptaţi fiecărui profil de aplicare și performanță distinctiv în construcția de clădiri, drumuri și pardoseli industriale.


mai mult

Noii acceleratori de priză de la MC-Bauchemie

MC-FastKick
Dărmăneşti, 18 Decembrie 2017. Cu MC-FastKick, MC a dezvoltat o nouă familie de produse de acceleratori de priză modernizate cu cea mai recentă tehnologie MC polimer. Acestea oferă betonului proprietăți foarte bune de procesare și aplicare, inclusiv valori de înaltă rezistență iniţială. Modul lor de acțiune oferă într-adevăr o lovitură betonului prin accelerarea semnificativă a procesului de întărire, reducând astfel timpii ciclurilor de producţie la prefabricate și, de asemenea, făcând posibilă perioada de întărire mai scurtă în timpul construcțiilor de iarnă.

mai mult

Informatii noi Informatii vechi