O imagine magnifică: Reperul arhitectural vizionar La Seine Musicale

Fassadenveredelung der Seine Musicale

Parisul - oraș cunoscut pentru frumusețea și cultura sa - a fost îmbogățit și mai mult. După trei ani de construcție, sala de concerte La Seine Musicale și-a deschis porțile în aprilie 2017. Costul a 170 milioane de euro, acest proiect de construcție pe insula Seguin, la vest de capitala franceză, aproape de Boulogne-Billancourt, a câștigat deja numeroase premii pentru arhitectura vizionară îndrăzneață. Și MC a contribuit semnificativ la aspectul exterior al acestui prestigios edificiu cu produse cosmetice și retuș pentru beton, sisteme de acoperire a pardoselilor, precum și sisteme de protecție împotriva grafiti.

mai mult

MC-Bauchemie dezvoltă o nouă suspensie flexibilă pentru suprafeţe calde

Nafutopt HT
Dărmăneşti, 05 iulie 2017. Cu Nafutop HT, MC-Bauchemie a lansat pe piață o nouă suspensie de etanșare monocomponentă, foarte flexibilă cu preluare a fisurilor aplicabilă pe suprafețe cu temperaturi de până la + 70 ° C.

mai mult

Noile certificări MC-Color

MC-Color

Capacitate unică de acoperire a fisurilor, excelentă rezistenţă la incendiu și certificare BASt

La începutul anului 2016, MC-Bauchemie a introdus MC-Color pe piață, un sistem modular, complet nou, de protecṭie a suprafeṭelor, care combină proprietăți de aplicare remarcabile cu performanțe tehnice excelente în ceea ce privește protecția, pigmentarea, protecția la graffiti și protectia flexibila la fisurare a suprafețelor de beton. Și acum MC-Color vine cu un nou set de teste certificate, omologate pentru a sublinia calitățile sale tehnice remarcabile

mai mult

Sistem rapid de reparaṭii pardoseli industriale aplicabil în perioade scurte de “week-end”

MC-Floor-Screed

Dărmăneṣti, 20 Aprilie 2017. MC-Bauchemie a dezvoltat un nou sistem de reparaṭii a pardoselilor industriale sub conceptul de MC-Floor Screed. Cu acest sistem, pardoselile cu destinaṭii industriale, depozite logistice - inclusiv cele cu acces direct de autotrenuri de marfa sau motostivuitoare - pot fi reparate în doar o zi. Ulterior, dupa încă doar o zi sau doua, pot fi repuse în trafic pietonal sau auto greu. MC-Floor Screed  este un concept creat pentru reabilitari rapide ale zonelor industriale expuse la trafic greu de uzura ṣi eforturi, impunându-se datorită rezistenṭelor ridicate ătate într-o perioadă foarte scurtă.  Este un concept adaptat intervenṭiilor de weekend pentru lucrări de reabilitare. Cu  MC-Floor Screed, companiile care au nevoie de intervenṭii rapide au un beneficiu în reducerea costurilor ṣi timpilor de intervenṭie. 

mai mult

Informatii noi Informatii vechi