MC-Bauchemie lansează sistemul universal de ancorare

MC-AnchorSolid E820, new universal anchor bonding system

Dărmăneşti, 22 Martie 2017. Există mai multe momente în activitatea constructorilor când este necasară fixarea în structuri de beton mai noi sau mai vechi de console, balustrade, rafturi, copertine, schele și alte asemenea componente. Ca o regulă, se folosesc armături sau tije filetate ca ancore mecanice lipite. Acum, cu MC-AnchorSolid, MC-Bauchemie a dezvoltat un sistem nou, universal, integrat cu care se realizeza o legătură solidă, pozitivă în mod fiabil și ușor între armătura sau tije filetate și orice bază de beton nefisurat. MC-AnchorSolid este rapid și ușor de utilizat într-o gamă largă de aplicaţii, este uşor de aplicat și ajută la economisirea de timp și bani.

Kit-ul MC-AnchorSolid cuprinde un nou tip de rășină epoxidică adezivă foarte rapid pentru ancorare MC-AnchorSolid E820 si sistemul de aplicare alimentat pneumatic MC-Fastpack Power-Tool, tije filetate standard, (M8 la M20) sau din oțel beton (Ø8 la Ø20). Tijele filetate sau armătura sunt pur și simplu introduse în găurile forate umplute cu raṣina cu reacṭie rapidă E820 MC-AnchorSolid care întărindu-se, oferă o legătură solidă între componenta de oțel și beton. MC-AnchorSolid este aprobat în conformitate cu normele tehnice europene ETA-15/0506 ca o ancorare în beton fără crăpături de la C20/25 până la C50/60, pentru sarcini statice și cvasi-permanente. Acesta poate fi utilizat pe substraturi uscate sau permanent umede la interior sau la exterior . În cazul elementelor de beton fisurate, utilizarea MC-AnchorSolid este de asemenea permisă cu condiția ca fisurile să fie rigidizate prin sigilare prealabilă cu rășina epoxidica de injecție          MC-Fastpack 1264 compact.

Multifuncțional, ușor de preparat și întărire rapidă

MC-AnchorSolid E820 este un adeziv bicomponent ușor de utilizat, care poate fi aplicat la temperaturi cuprinse între + 2 ° C și + 40 ° C. Sistemul adeziv de ancorare dezvoltă rezistenţă foarte rapid la rapoarte de consum reduse, asigurându-se astfel rapid rezistenţă inițială combinată cu rezistenţe finale impresionante atât la compresiune cât şi la tracțiune. In plus, datorită faptului că acest nou adeziv de la MC este tixotropic, cu valori ridicate de stabilitate, este de asemenea ideal pentru utilizarea pe suprafețe verticale și deasupra capului.

Suplimentar: valiză pentru transport și software-ul de proiectare

MC ofera toate componentele necesare pentru aplicarea sistemului MC-AnchorSolid (șabloane de găurire, perii de curăţare a găurilor și pene de fixare inclusiv o diuză cu jet pneumatic și un termometru) într-o singură valiză. MC a dezvoltat, de asemenea, un pachet prietenos de software de proiectare pentru utilizare cu sistemul de ancorare, permițând inginerilor de structuri din beton armat și firmelor de instalaţii generale, o planificare a costurilor rapida și fiabilă.

Contact:

Iulian Boian, National Sales Manager