Responsabil Departament Tehnic (m/f/d)

Ploiești, Târgoviște, București și împrejurimi - România

Descrierea postului

Plan your day and set your own priorities. Follow your instincts, use your initiative and wow your customers. Leverage the full range of your talents and personality to contribute to our shared success - with great products and a strong team behind you.

 

Ca urmare a activitatilor in continua crestere din Romania , suntem in cautarea unui coleg cu o personalitate puternica, cu locatia in Ploiesti, Targoviste, Bucuresti sau imprejurimi pentru:

 

Responsabil Departament Tehnic / Technical Officer      ( Rol  de suport  tehnic  al echipei de vanzari )  (m/f/d)

 
Provocarea ta
  • Sunteti principala persoana de contact privind tehnologiile de aplicare a materialelor de reparatii si protectie in cadrul structurilor civile sau industriale din beton armat.
  • Aveti rolul principal de suport tehnic in cadrul vizitelor la proiectanti, arhitecti sau beneficiari, cumulate cu asistenta impreuna cu tehnicianul nostru (daca este solicitata) in santier la aplicarea noilor materiale sau la solicitarea clientului.
  • Asigura asistenta tehnica echipei de vanzari si mentine contactul cu entitatile legale privind certificarile produselor sau modificari in ce priveste documentatie tehnica .
  • Este persoana care face prezentari de specialitate in privinta noile tehnologii catre clienti sau colegi in cadrul seminariilor tehnice tematice.
Profilul tau

 

  • Pregatire tehnica de specialitate in constructii, licentiat al Facultatii de Constructii este un mare avantaj sau persona autodidacta care a lucrat timp indelungat cu documentatrii speciale ( Fise Tehnice, Specificatii, Proiecte ecc) in domeniul constructiilor civile, industriale sau de infrastructura
  • Sunt acceptati chiar si proaspeti absolventi ai Facultatii de Constructii
  • Cunostinte solide de limba engleza sau germana
  • Personalitate pozitiva proactiva avand capacitati de comunicare tehnica in domeniul constructiilor in limba engleza sau germana.
  • Capacitate de a face deplasari in toata tara(nu permanent) si a avea o conduita rutiera fara incidente
  • Motivat, capacitati organizationale cu decizii rapide in situatii critice si sa aiba simt practice in aplicarea materialelor de constructii .
Noi oferim

MC-Bauchemie este unul dintre principalii producători de produse chimice şi tehnologii pentru construcţii. Cu sediul central in Bottrop, Germania, grupul are peste 3000 de angajați și operațiuni în mai mult de 40 de țări din întreaga lume. Înfiinţată acum mai bine de 50 ani, aceasta a devenit renumită pentru soluții avansate de tratare a betonului si în întreţinerea și reparația construcțiilor, pardoselilor industriale pe baza de rasini epoxidice.

 

A fi in echipa MC inseamna o crestere profesionala calitativa de referinta

 

Asteptam sa primim solicitarile Dvs. ( Scrisoare de prezentare , CV-ul si solicitarile financiare)

la adresa de mail mentionata cu codificarea AWT-2020-01-RO

 

*Doar persoanele selectionate vor fi contactate.

 

Persoana de contact : 

Dl. Boian Iulian

E-mail :iulian.boian@mc-bauchemie.ro 

www.mc-bauchemie.com

www.mc-bauchemie.ro  

Aplicaṭi aici
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123