MC-Bauchemie

MC for Buildings

Experiența MC în Construcṭii asigură o mai mare calitate, siguranță şi fiabilitate

Cerințele care trebuie îndeplinite în construcția și destinaţia construcţiilor sunt multe și variate. De importanţă crucială în timpul construcţiei sunt programarea timpului, managementul echilibrat, eficientizarea costurilor şi aprovizionarea. Consultantii nostri sprijină constructorii, arhitecții și proiectanţii în timpul etapei de planificare și de licitație și le ajuta să găsească cea mai bună soluție pentru acțiunea lor.

Oamenii noștri vor fi, de asemenea, o prezență regulată sau chiar constantă pe şantier, pentru a fi în măsură să răspundă rapid și flexibil la cerințele și provocările clientului. Ei vor sprijini, de asemenea aplicatorii în exercitarea activității lor, asigurând astfel succesul fiecărei acţiuni care implică tehnologie MC.

Sisteme de produse specializate pentru etanșare, protecție și reparare clădiri

Partenerilor noștri activi în construcții, le oferim sisteme de produse specializate pentru impermeabilizarea, pentru protecția și repararea de clădiri comerciale și rezidențiale. Soluţiile noastre includ sisteme bituminoase şi non bituminoase de inalta eficacitate pentru impermeabilizare, acoperiri performante, super-rezistente pentru pardoseli, pereți și plafoane, precum și sisteme de şape, tencuieli și mortare. De asemenea, pentru întreținerea clădirilor istorice, avem o întreagă gamă de sisteme speciale de produse cu ajutorul cărora putem oferi o nouă viaţă clădirilor de patrimoniu.

Bazați-vă pe soluțiile noastre de înaltă calitate și pe competența consilierilor noştri și fiţi încrezători că veți obține siguranța și fiabilitatea de care aveți nevoie pentru proiectele dumneavoastră.