MC-Bauchemie

MC for Concrete Industry

Beton de calitate în toate aspectele

Arhitecţii, constructorii, proiectanţii sau producătorii de betoane, prefabricate din beton sau betoane vibropresate – pot beneficia cu toţii de calitatea aditivilor noştri pentru betoane şi mortare, de agenţii de maturare şi decofrare, precum şi de cosmeticele pentru beton.

Noi sprijinim partenerii noștri din toate punctele de vedere - cu consultanță tehnică și de specialitate în materie de betoane, în studiile preliminare efectuate in laboratoare de materiale de construcții, cu suport pentru testele de conformitate, cu asistență în asigurarea de măsurare precisă și prin furnizarea ecologică a aditivilor nostri de beton cu ajutorul cisternelor rutiere sau containerelor returnabile. Cu soluțiile noastre moderne adaptate fiecărui set specific de cerințe, asigurăm îmbunătățirea calităţii proceselor de fabricare a betonului şi a produselor din beton, precum și simplificarea prelucrării şi a tratamentului ulterior.

Gamă completă de produse pentru producṭia de beton

Cu aditivii noştri se pot ajusta caracteristicele betonului pentru a îndeplini orice cerere: rezistenţe iniţiale, rezistenţe finale, compactare, durabilitate, suprafeţe de calitate şi punere în operă facilă. Agentii nostri de protecţie a maturării betonului protejează betonul de deshidratare accelerată, în timp ce decofranţii noștri se asigura că betonul poate fi separat în mod optim de cofraj oferind suprafețele de înaltă calitate. Chiar şi în cazul în care datorită transportului sau a manipulării în şantier apar deteriorări ale suprafeţelor, vă oferim o gamă completă de cosmetice pentru beton cu care se pot reface zonele deteriorate obţinându-se suprafeţe curate cu finisaj perfect.

Astfel, ajutăm la producerea betoanelor in toate privințele: oferim producătorilor de betoane, de prefabricate din beton şi beton vibropresat produse de înaltă calitate, fiabile şi oferim noi posibilități pentru arhitecți și proiectanţi, pentru a construi rentabil şi la cele mai înalte standarde.

Bazaţi-vă cu toată încrederea pe experienţa consultanţilor noştri, ei vor ajuta ca proiectul dumneavoastră să fie un succes în toate privinţele.


Grupe de produse:

Aditivi betoane

Finisare beton

Produse pentru ṣantier