MC-Bauchemie dezvoltă o nouă suspensie flexibilă pentru suprafeţe calde

Nafuftop HT

Dărmăneşti, 05 iulie 2017. Cu Nafutop HT, MC-Bauchemie a lansat pe piață o nouă suspensie de etanșare monocomponentă, foarte flexibilă cu preluare a fisurilor aplicabilă pe suprafețe cu temperaturi de până la + 70 ° C.

Suspensia de etanșare foarte flexibilă, este ușor de utilizat, oferind un randament ridicat și poate fi aplicată cu ușurință fără grund suplimentar cu o mistrie, cu o pensulă, sau un trafalet. De asemenea, poate fi aplicată prin pulverizare cu ajutorul unei pompe spirale pentru a atinge un nivel de randament chiar mai mare pe unitatea de suprafață. Nafutop HT oferă o rezistență foarte ridicată la radiații UV, îngheț, săruri și îmbătrânire și este ideală ca impermeabilizare pentru acoperișurile de garaj prefabricate și fundațiile de beton caracterizate prin temperaturi ridicate de suprafață până la + 70 ° C. Bariera rezultată este rezistentă la apă după aproximativ 24 de ore și va putea prelua fisuri până la 0,4 mm lățime. De asemenea, poate fi folosită pentru beton ușor, beton aerat și zidărie, precum și mortar de etanșare și mortar întărit în categoriile CS II, III și IV conform EN 998-1, adică cu valori ale rezistenței la compresiune după 28 de zile până la 6,0 N / mm². Nafutop HT a fost testată conform EN 1504-2 și este astfel aprobată ca sistem de protecție a suprafețelor pentru structurile din beton. Suspensia de etanșare poate fi acoperită și poate fi, de asemenea, tencuită sau ranforsată.

Nafutop HT de la MC este deosebit de potrivită pentru componentele prefabricate din beton și pentru construcțiile de garaj, oferind impermeabilizare mai simplă, mai rapidă și mai sigură, inclusiv pe suprafețe vizibile. Economisește timp, accelerează construcția și, astfel, îmbunătățește, în cele din urmă, eficiența procesului de fabricaţie.

FOTOGRAFII

Nafutop HT, noua suspensie de etanșare ușoară, foarte flexibilă și cu preluare a fisurilor de la MC-Bauchemie, este ideală ca o barieră de impermeabilizare pentru acoperișurile de garaj prefabricate și fundațiile de beton caracterizate de temperaturi ridicate de suprafață până la +70 ° C.
Fotografii: MC-Bauchemie, Bottrop

Despre MC-Bauchemie
MC-Bauchemie este unul din liderii mondiali din piaţa de produse chimice şi tehnologii pentru construcţii. Cu sediul central în Bottrop, Germania, cu peste 2,500 de angajaţi şi operaţiuni în peste 40 de ţări în mai multe continente. Înfiinţată acum peste 50 de ani, este renumită prin soluţiile avansate de tratare a betonului şi în mentenanţa şi repararea structurilor.

Contact:

Ing. Florin Acatrinei
National Sales Manager
Mobil: + 40(0) 735 012 679