MC-Bauchemie lansează o nouă linie de produse pentru amorsare

MC-Estribond NA

MC-Bauchemie lansează o nouă linie de produse pentru amorsare

Dărmăneşti, 07 Decembrie 2017. MC-Estribond oferă o gamă sistematică de amorse gata de utilizare și de agenți de legare pentru o mare varietate de substraturi întâlnite în domeniul construcțiilor.

Noua serie MC-Estribond de la MC-Bauchemie cuprinde trei produse separate sub formă de agent de lipire MC-Estribond MB și grunduri MC-Estribond T 15 și MC-Estribond NA. Acestea oferă aplicatorilor un sistem simplu de punţi de aderență, proiectat pentru a se potrivi practic tuturor tipurilor de substrat întâlnite în construcția clădirilor. Compus în întregime din produse gata pentru utilizare, fără solvenţi, monocomponente, gama MC-Estribond excelează prin utilizare facilă și aplicare simplă, cu un raport al randamentului ridicat, care îmbunătățește eficiența costurilor. Produsele componente sunt ecologice, se aplică rapid și sunt foarte fiabile.

Clasic pentru șape compozite

Preparat ca agent de legătură minerală pentru substraturi pe bază de ciment, MC-Estribond MB este adecvat în special pentru aplicarea pe șape compozite. Odată amestecat cu apă este gata de utilizare și poate fi aplicat cu ușurință pe substratul pre-umezit folosind o perie scurtă, o lamelă de cauciuc, o mătură sau ceva asemănător, pentru a crea o acoperire uniformă absorbită în profunzime și în cavități. Șapa de ciment sau betonul se aplică pe stratul de aderență parțial întărit, umed-mată. MC-Estribond MB asigură o îmbinare optimă a șapei de ciment sau a betonului cu substraturile minerale.

Universal pentru substraturi foarte absorbante

MC-Estribond T 15 este o amorsă de profunzime, lichidă, dezvoltată pentru pereţi și pardoseli pe bază de ciment foarte absorbante. Suprafețele murdare și nisipoase sunt consolidate în mod fiabil cu această amorsă universală pentru a reduce considerabil absorbția lor. MC-Estribond T 15 este gata de utilizare și este aplicat nediluat cu o perie sau cu un trafalet.

Amorsă puternică pentru substraturi foarte netede

MC-Estribond NA este o amorsă adezivă vâscoasă care este utilizată pentru suprafețe neabsorbante și foarte netede la care nu aderă amorsele tradiționale și care în mod normal ar trebui să fie rugoase. Acest lucru nu este necesar pentru MC-Estribond NA, deoarece aderența pe care o conferă este o garanție optimă pentru următoarea acoperire. Acest nou primer al MC-Bauchemie este de asemenea pregătit pentru utilizare și poate fi aplicat direct și nediluat pe substratul pregătit cu o perie sau o rolă. De asemenea, poate fi folosit pe acoperirile ceramice pentru a asigura o legătură sigură pentru acoperiri ulterioare.

Noul grund vâscos MC-Estribond NA este folosit pe substraturi absorbante și foarte netede și oferă o legătură fiabilă pe plăcile ceramice pentru acoperirile ulterioare.

Fotografie: MC-Bauchemie, Bottrop

Contact:

Florin Acatrinei,National Sales Manager