O noua şapă rapidă pentru acoperiri timpurii, Powerscreed RS

Powerscreed RS

MC-Bauchemie a dezvoltat Powerscreed RS, o nouă șapă rapidă, care combină timpii lungi de punere în operă cu dezvoltarea rapidă a rezistenței.

Noua șapă rapidă de la MC are nevoie doar de apă de amestec pentru a fi gata de utilizare. Poate fi preparată și aplicată cu mixere de șapă disponibile în comerț sau cu pompe de mixare / alimentare. Powerscreed RS este turnată pe substratul umed și oferă un timp de procesare lung de două până la trei ore. Această şapa cu contracții scăzute devine accesibilă pentru traficul pietonal după doar patru până la șase ore, dezvoltând o rezistență la compresiune de > 20 N / mm² și o umiditate reziduală de < 2% după 24 de ore, moment în care este pregătită pentru acoperire. După încă 24 de ore, conținutul de umiditate reziduală scade sub 1,8%, astfel încât să poată fi montat şi parchet. * Această şapă este de tipul CT-C35-F5 conform EN 13813, șapa prezintă, de asemenea, valori mai ridicate ale rezistenței la compresiune și la încovoiere comparativ cu șapele standard.

Powerscreed RS este ideală pentru lucrări care necesită șape rapide și pentru reparații ale unor suprafețe mici de pardoseală. Poate fi turnată pe suport impermeabil / membrană de separare, compozit și pe izolație, fiind adecvată pentru șape încălzite, camere umede și aplicări la interior cât și exterior.
* Valorile indicate se referă la o temperatură a aerului de 23 ° C și o umiditate relativă de 50%.

Fotografie: MC-Bauchemie, Bottrop

Powerscreed RS, noua șapă rapidă de la MC-Bauchemie, combină un timp de prelucrare îndelungat de două până la trei ore, cu o dezvoltare rapidă a rezistenței. Este accesibilă pentru trafic pietonal după doar patru până la șase ore și, în funcție de materialul de acoperire, este gata pentru acoperire după 24 sau 48 de ore. Fotografie: MC-Bauchemie, Bottrop

Despre MC-Bauchemie
MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG este unul din liderii mondiali din piaţa de produse chimice şi tehnologii pentru construcţii. Cu sediul central în Bottrop, Germania, cu peste 2,500 de angajaţi şi operaţiuni în peste 40 de ţări în mai multe continente. Înfiinţată acum peste 50 de ani, este renumită pentruă soluţiile avansate de tratare a betonului şi în mentenanţa şi repararea structurilor. În februarie 2018, MC-Bauchemie a obținut diploma de cel mai bun angajator german TOP JOB. Această distincție revine companiilor care au fost deosebit de eficiente în crearea unui mediu de muncă sănătos şi performant.

Contact:

Florin AcatrineiNational Sales Manager