Emcekrete–betoane și mortare de monolitizare

Sistemele de produse MC Emcekrete sunt rezultatul cercetării și dezvoltării continue, combinate cu cei 60 de ani de experiență practică. Emcekrete îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește performanța și durabilitatea componentelor monolitizate. Cu Emcekrete, puteți monta fundațiile componentelor din oțel într-un sistem de fixare rezistent și puteți fixa componentele din oțel și beton fără goluri. Solicitările din domeniile ingineriei structurale, ingineriei civile, ingineriei civile și construcțiilor rutiere sunt la fel de variate ca și aplicațiile.

Soluția perfectă pentru fiecare provocare

Monolitizare stâlpi

Aplicații speciale

Beneficiile dumneavoastră

 • Fluiditate ridicată

  Betoanele și mortarele de monolitizare sunt amestecuri uscate pe bază de ciment, agregate minerale, aditivi pentru beton și materiale care pot fi ușor de amestecat cu apă pe șantier. Rezultatul este un material foarte fluid care permite o procesare ușoară și rapidă.

 • Durabilitate ridicată

  Betoanele și mortarele de monolitizare Emcekrete se caracterizează prin proprietățile deosebit de ridicate ale betonului întărit, de exemplu, rezistența la tracțiune, compresiune și la încovoiere, impermeabilitatea, rezistența la săruri de dezgheț etc.

 • Calitate testată

  Betoanele și mortarele de monolitizare Emcekrete îndeplinesc criteriile din ghidul DAfStb - Producerea și utilizarea betonului de și a mortarului de monolitizare pe bază de ciment. De asemenea, acestea sunt aprobate în conformitate cu DIN EN 1504, partea 6 sau partea 3, în funcție de produs.

 • Sustenabilitate

  Betoanele și mortarele de monolitizare Emcecrete sunt durabile și îndeplinesc criteriile Consiliului german pentru construcții durabile. Acestea sunt enumerate în DGNB Navigator.

V-am trezit interesul?

Utilizați formularul nostru de contact acum și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Formular contact

O gamă largă de de aplicații posibile

Betoanele și mortarele de monolitizare Emcekrete sunt indispensabile în construcțiile generale din beton. O gamă largă de aplicații, cum ar fi monolitizarea componentelor din beton, îmbinările rigide între elementele prefabricate și suporturile prefabricate în fundațiile cu manșon, pot fi realizate rapid și în siguranță cu produsele Emcekrete. Produsele Emcekrete sunt la fel de bine adaptate pentru aplicații în construcțiile din oțel. Exemple sunt subturnarea mașinilor, înglobarea în beton a șinelor de macara, a suporturilor din oțel și a numeroase dispozitive de fixare din oțel. În continuare sunt prezentate aplicațiile clasice ale produselor Emcekrete.

 

Prezentare generală a domeniilor de aplicare

person
Fixare stâlpi

Produse: Emcekrete 50, 60, 70, 100

 

Pentru a distribui sarcina pe fundația de beton, coloanele din oțel au o placă de bază din oțel, care este de obicei montată pe plăci de sprijin și fixată cu șuruburi de ancorare. Produsele de monolitizare MC sunt apoi folosite pentru a umple spațiul dintre placa de oțel și fundație.

person
Structuri din oțel

Produse: Emcekrete 50, 60, 70, 100

 

Produsele de monolitizare sunt capabile să se dilate și să umple complet cavitățile. Acestea sunt utilizate atunci când trebuie realizate conexiuni nemijlocite între componentele din beton și oțel. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a proteja componentele din oțel, cum ar fi șuruburile, împotriva coroziunii.

person
Fundații pahar

Produse: Emcekrete 50, 60

 

Fundațiile pahar sunt elemente prefabricate în formă de pahar și sunt utilizate pentru fundația coloanelor prefabricate. Cavitatea prevăzută între aceste două elemente prefabricate conform planului este monolitizată cu produse MC după introducerea și alinierea stâlpului, pentru a realiza o conexiune permanentă și rezistentă.

person
Suport de pod

Produse: Emcekrete 50

 

Aparatele de reazem pentru poduri au o funcție centrală în structura unui pod, deoarece transmit forțele către structura de susținere și, în același timp, permit decuplarea podului, compensând astfel dilatările liniare și vibrațiile. Cu ajutorul produselor de monolitizare MC, acește elemente sunt fixate permanent și fără fricțiuni.

person
Șine pentru macarale

Produse: Emcekrete 60, 70, 100

 

Șinele utilizate pentru a ghida o cale de rulare a macaralei trebuie să fie aliniate pentru o sarcină nominală. Pentru a face acest lucru, acestea sunt aliniate și ancorate în caneluri frezate. Șinele sunt apoi fixate cu material de monolitizare, astfel încât forțele care apar în timpul funcționării să fie transferate efectiv în sol.

person
Canale de drenaj

Produse: Emcekrete 50, 60

 

La montarea canalelor de drenaj, se creează o îmbinare în stânga și în dreapta canalului. Acesta este umplută cu un mortar de monolitizare de la MC. Formarea și etanșarea îmbinărilor trebuie efectuate în conformitate cu standardele în vigoare. În acest scop, proiectantul trebuie să pregătească un proiect de amenajare corespunzător.

person
Reprofilarea elementelor

Produse: Emcekrete 50, 60

 

Betoanele de monolitizare sunt utilizate ca betoane de reparații pentru reprofilarea componentelor din beton în conformitate cu cea de-a treia modificare a ghidului de reparații RL-SIB. Este foarte simplu: cofrați, turnați și ați terminat.

person
Turbine eoliene

Produse: Emcekrete WP 108, 70, 100

 

Turbinele eoliene au diferite tipuri de construcție, dar fundația tuturor acestora are o îmbinare de monolitizare care trebuie umplută. Aceasta se găsește în zona de tranziție dintre turnul din oțel sau beton și fundație. În funcție de dimensiunile acesteia și de profilul necesar, selectați un produs de monolitizare MC adecvat.

person
Montarea gardurilor și a stâlpilor

Produs: Emcekrete DBS

 

Stâlpii pentru balustrade și garduri, precum și stâlpii sunt fixați în siguranță cu ajutorul produselor de monolitizare MC. În primul rând, aceștia sunt aliniați și fixați. Apoi se realizează monolitizarea pentru fixare permanentă.

person
Lucrări de fixare

Produse: Emcekrete UFM

 

Mortarele de fixare sunt mortare stabile, de înaltă performanță, utilizate pentru fixarea componentelor structurale, cum ar fi pereții prefabricați și arcadele. Pentru o fixare durabilă fără goluri.

person
Găuri de fixare

Produse: Emcekrete SFM

 

Găurile de fixare care urmează să fie umplute după decofrare trebuie să fie lucrate cu mortare expandabile și în special tixotrope. În acest scop, vă recomandăm și unealta corespunzătoare.

person
Rosturile dintre elementele prefabricate

Produse: Emcekrete SFM, MFT, UFM

 

Rosturile orizontale și verticale dintre elementele prefabricate sunt umplute pe șantier după asamblare. Alegeți un produs din sistemele noastre Emcekrete și veți avea o îmbinare sigură, în funcție de cerințele dvs.

V-AM TREZIT INTERESUL?

Folosiți formularul nostru de contact și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Accesați formularul

V-am trezit interesul?

Aveți nevoie de mai multe informații? Contactați-ne acum și vă vom reveni cât mai curând posibil.


Trimite

Documente

ȚI-AM STÂRNIT INTERESUL?

Utilizați formularul nostru de contact și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Formular contact

Instrucțiuni de aplicare

Betoanele și mortarele de monolitizare Emcekrete sunt compuse dintr-un amestec uscat de ciment, agregate minerale și, dacă este necesar, aditivi pentru beton și/sau filere pentru beton. Acestea sunt produse în fabrică, depozitate într-un loc uscat și protejate de intemperii. Produsele se amestecă cu apă la locul de punere în operă și se produc în conformitate cu instrucțiunile de lucru specifice. Acestea sunt prelucrate într-o consistență fluidă. Puteți afla aici la ce trebuie să acordați o atenție deosebită în timpul procesării.

Procesarea produselor Emcekrete

person
Cerințe privind cofrajul

Cofrajul trebuie să fie etanș și neabsorbant. Plăcile tego sunt deosebit de potrivite în acest scop. Înălțimea cofrajului trebuie să depășească înălțimea de turnare a mortarului, astfel încât să fie posibilă o post-tratare ulterioară. De asemenea, este important să se asigure că distanța laterală a cofrajului, de exemplu față de un suport, este cât mai mică posibil și nu depășește niciodată 50 mm. Iată cum reduceți un posibil risc de fisurare.

 

person
Pregătirea substratului

Substratul trebuie să fie lipsit de impurități care reduc aderența, cum ar fi grăsimea, uleiul, praful și suspensiile de ciment. Zonele distruse sau deteriorate trebuie să fie îndepărtate până când va fi din nou disponibil un beton portant. Folosiți un agent de decofrare a betonului adecvat din seria Ortolan de la MC.

person
Preumezire

Suprafața de beton care urmează să fie monolitizată trebuie să fie bine și suficient de umezită în prealabil. Este necesară o preumezire repetată pentru substraturile foarte absorbante. Excesul de apă trebuie îndepărtat complet, astfel încât să nu se formeze bălți.

 

person
Mixare

Betoanele și mortarele de monolitizare se amestecă cu un malaxor obligatoriu sau cu un agitator cu funcționare lentă (max. 400 rpm). Betonul sau mortarul de monolitizare se presară în apa curată prevăzută și se amestecă fără bulgări. Se pot amesteca numai saci compleți. Timpul de amestecare nu trebuie să fie mai mic de 3 minute.

person
Turnare

Imediat după amestecare, se pune în operă. Pentru a evita aerul captiv, turnarea se face continuu dintr-o singură parte. Turnarea trebuie făcută dintr-o parte, de obicei din partea cea mai lungă. Procesul de curgere poate fi ajutat prin împingerea cu o buclă de sârmă.

person
Tratament ulterior

Betoanele și mortarele de monolitizare proaspăt puse în operă dezvoltă o puternică dezvoltare de căldură în funcție de grosimea de punere în operă și, prin urmare, necesită un tratament ulterior. De exemplu, consola de cofraj poate fi inundată cu apă sau acoperită cu folii de reținere a apei. În plus, pot fi utilizați agenți de întărire din gama Emcoril.

Referințe

ȚI-AM STÂRNIT INTERESUL?

Utilizați formularul nostru de contact acum și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Formular contact

Emcekrete - Referințe & proiecte

Structurile moderne impun cele mai înalte cerințe în ceea ce privește performanța produselor utilizate. În special în cazul în care sunt planificate componente monolitizate, de obicei prevalează condiții speciale. Cu Emcekrete, se realizează conexiuni fiabile și sigure. Aici veți găsi o selecție a referințelor și rapoartelor noastre de proiect.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123