Acest web site este un serviciu de informații (informații furnizate în conformitate cu secțiunea 5 Actul German Telemedia):


S.C. MC-BAUCHEMIE S.R.L

Str. Principală, Nr. 1420

137185 Dărmănesti, 

jud. Dâmbovița

România

 

Reprezentată de:

Administrator: ing. Costinel BLOJU

 

Contact:

Tel.: +40 245 20 70 70 - 78

Fax: +40 245 20 70 79

Email: office.romania@mc-bauchemie.ro

 

Forma juridică:

Forma juridică: S.R.L.

Sediu social: Com. Dărmănești, Nr. 1420, CP 137185, jud. Dâmbovița

Nr. Reg. Comerțului: J15/97/2010, 

 

TVA:

Numărul de identificare al impozitului pe profit în conformitate cu §27 o lege privind impozitul pe vânzări: RO15518206

 

Contactați pentru întrebări despre site:

Saki M. Moysidis, Marketing & Communication

Telefon: (0 20 41) 101-0

Telefax: (0 20 41) 101-688

Email: webmaster(at)mc-bauchemie.de

 

Soluționarea litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Vă rugăm să folosiți E-mailul de mai sus.

Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj a consumatorilor.

 

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru conținutul nostru în conformitate cu § 7 Abs.1 TMG

Aceste pagini sunt responsabile pentru legile generale. Conform §§ 8 până la 10 TMG nu suntem obligați ca un furnizor de servicii pentru a monitoriza informațiile transmise sau stocate, sau pentru a investiga circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile de eliminare sau de blocare a utilizării informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neschimbate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei încălcări specifice. După notificarea încălcărilor corespunzătoare, vom elimina imediat acest conținut.

Am compilat cu atenție paginile noastre web. Cu toate acestea, nu putem garanta că toate informațiile sunt corecte și complete.

Informațiile oferite pe site-urile noastre trebuie înțelese ca numai ca informații generale despre MC. Acestea nu înlocuiesc sfaturile profesionale și nici nu servesc drept sfaturi despre produse sau ca instrucțiuni pentru utilizarea sau manipularea produselor MC.

Pentru întrebări specifice despre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul acestor pagini web sau să contactați direct unul dintre centrele noastre de service. 

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru defectele directe sau indirecte sau daunele care rezultă din utilizarea acestor informații.

Informațiile de pe acest site sunt supuse revizuirii permanente și pot fi modificate fără notificare. O datorie nu rezultă din aceasta.

 

Răspunderea pentru legături

Oferta noastră conține legături către site-uri web externe ale unor terțe părți, ale căror conținuturi nu au nici o influență. Prin urmare, nu putem garanta acest conținut străin. Conținutul paginilor conectate este întotdeauna responsabilitatea furnizorului sau operatorului respectiv al paginilor.

Paginile legate au fost verificate la momentul conectării pentru posibile încălcări legale. Conținutul ilegal nu a fost recunoscut la momentul legării. Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor legate nu este rezonabil fără a convinge concret încălcarea legii. După notificarea încălcărilor, eliminați imediat aceste linkuri.

 

Drepturi de Autor

 

Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorii de site-uri sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, prelucrarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită consimțământul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt doar pentru uz privat, necomercial.

 

În ceea ce privește conținutul din această parte nu a fost creat de operator, sunt luate în considerare drepturile de autor ale unor terțe părți. În special, conținutul terților este identificat ca atare. Dacă sunteți în continuare conștient de încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat acest conținut.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123