CINE SUNTEM NOI?

MC-Bauchemie este unul dintre producătorii de top internaționali de produse chimice și tehnologii de construcție ce operează în peste 40 țări la nivel global și cu o poveste de succes de peste 50 ani. Indiferent de departament, vânzări, managementul produsului, administrație, Cercetare și Dezvoltare – vă punem la dispoziție o varietate de funcții interesante într-o companie dinamică, în dezvoltare.

Interesați să vă alăturați nouă?

VALORILE NOASTRE

"O companie este la fel de bună precum angajații săi." Acest citat aparține fondatorului companiei, Heinrich-W. Müller și rămâne principiul nostru de bază în managementul nostru și dezvoltarea angajaților. Oamenii noștri își respectă responsabilitățile și libertatea personală și lucrează îndeaproape în echipă.

Suntem deschiși, avem expertiză și ne concentrăm pe client, tratând cu grijă fiecare proiect în parte și livrăm clienților noștri, precum și colegilor, consiliere individuală pentru găsirea celei mai bune soluții – contribuind astfel la liniștea tuturor participanților. De fapt, acesta reprezintă justificația poveștii de peste 50 ani de succes a MC.

CE OFERIM

Combinăm aspectele pozitive ale unei întreprinderi familiale cu cele ale unui grup profesional la nivel global și oferim stagiarilor, absolvenților și profesioniștilor oportunități pentru debutul sau dezvoltarea carierei. Oferim o gamă largă de activități care permit libertatea personală combinată cu nivelul corespunzător de responsabilitate. Punem accentul pe educație și instruire și pe sprijinul acordat angajaților noștri, cu programe de instruire sistematice încă de la început.

CE CĂUTĂM

Îi întâmpinăm întotdeauna cu căldură pe angajații cu competențe personale și profesionale și motivați, binevoitori și inteligenți în toate departamentele companiei noastre – de la Administrație, Cercetare și Dezvoltare, Producție și până la Managementul de produs, Dezvoltare și Vânzări. Cunoștințele tehnice aprofundate reprezintă, de asemenea, un aspect foarte important; cu toate acestea, punem accentul pe atitudinea față de muncă și personalitatea angajatului. Căutăm persoane sociabile, independente și concentrate pe livrarea rezultatelor, precum și cu un mare angajament personal, pasiune și responsabilitate.

Totuși, calitățile de mai sus trebuie suplimentate cu plăcerea de a lucra cu persoane din diferite culturi și naționalități. De asemenea, căutăm deschidere, curiozitate și încredere. Dacă toate acestea vă caracterizează sunteți persoana potrivită pentru MC. Încercați!

 

Accesați lista de oferte de muncă

PERSPECTIVE ȘI OPORTUNITĂȚI

Carierele la MC sunt personalizate în funcție de persoanele care lucrează aici. Oferim o gamă largă de activități cu o mare libertate personală, suplimentate de un nivel corespunzător de responsabilitate.

INTRAREA ÎN MC

Indiferent dacă sunteți stagiari, absolvenți sau profesioniști, ne dorim în compania noastră angajați motivați, pasionați de activitatea lor și rezonabili – în Cercetare și Dezvoltare, în Vânzări, în Managementul de produs, în Administrație, în Depozit și Producție.

În calitate de întreprindere familială, activă la nivel internațional vă oferim un mediu în care puteți lua decizii directe și oportunități atractive de dezvoltare. Noi nu un parcurs ierarhic determinat, ci dimpotrivă, rămâne la latitudinea fiecărui angajat să își construiască propriul drum spre succes. 

Interesați să vă construiți propriul drum spre succes? 

 • Absolvenți de liceu

  De asemenea, ne-am asumat un angajament față de absolvenții de liceu. Pe teritoriul Germaniei sprijim în total de 45 ucenici, prin urmare, în fiecare an, încheiem un contract de ucenicie cu 15 tineri în zona business/administrativă sau comercială/tehnică. În timpul uceniciei lor de doi sau trei ani și jumătate, aceștia vor avea ocazia să lucreze în toate departamentele relevante ale companiei, ca parte a unei echipe implicată activ în activitatea zilnică a companiei. Acestora le oferim și oportunitatea de a lucra în celelalte filiale MC. După finalizarea acestei perioade, ucenicii ambițioși, dedicați cu note bune își pot dezvolta în continuare cariera la MC. Sunt numeroși foști ucenici care și-au dezvoltat o carieră în MC.

 • Stagiari internaționali

  Asigurăm programe internaționale de stagiatură pentru absolvenți, în care aceștia pot afla despre PRODUCTSle și tehnicile MC, acumula experiență în șantiere și proiecte și își pot construi o rețea internă și externă. Chiar dacă vă înscrieți pentru o funcție responsabilă de 18 până la 24 luni într-un dintre organizațiile noastre naționale sau internaționale (Stagiatură internațională), sau sunteți deja programat într-una dintre organizațiile noastre internaționale și veți fi pregătiți intensiv în 12 luni în Germania și/sau altă țară pentru această provocare (Pregătirea Carierei Internaționale).

 • Absolvenți de studii superioare

  Indiferent dacă ați finalizat studiile de inginerie civilă, chimie, mineralogie sau economie, sau aveți deja experiență în domeniul dumneavoastră de activitate, oferim absolvenților de studii superioare și începătorilor o mulțime de funcții captivante și oportunități de a începe la MC – de la Cercetare și Dezvoltare, Vânzări, Marketing și Management de produs la Administrație, Depozit și Producție. După o instruire sistematică inițială, vă veți asuma responsabilități rapid și veți avea oportunitatea de a vă dezvolta și lucra independent. Veți fi susținuți de mentori cu experiență.

 • Profesioniști

  Dacă aveți o vastă experiență în industria construcțiilor ca inginer constructor, reprezentant vânzări, tehnician aplicare sau business development manager, sunteți persoana potrivită pentru MC. Suntem întotdeauna în căutare de persoane calificate și cu expertiză, care pot aduce plus valoare în companie. Oferim numeroase funcții incitante și care merită interesul dumneavoastră, asigurându-vă oportunitatea de a vă dezvolta o dată cu noi.

DEPARTAMENTE

Toate activitățile noastre se bazează pe calitate și sunt dedicare față de client, de la unitățile noastre de producție, până în laboratoare și depozite, de la serviciile noastre de logistică și până la vânzări, păstrăm aceleași standarde înalte.

De asemenea, oferim domenii de activitate interesante și oportunități de dezvoltare pentru angajații noștri, aceștia punând bazele sucesului companiei.

 • Administrație

  Organizarea administrativă a MC include numeroase unități și funcții. În timp ce Departamentul de Achiziții este resposabil de achiziționarea materiei prime și articolelor necesare procesului de producție, Departamentul de Resurse Umane caută angajați noi pentru companie și ajută la dezvoltarea angajaților existenți. Departamentul Financiar – Contabil este responsabil de înregistrarea sistematică, monitorizarea și raportarea fluxurilor de venituri și fluxul bunurilor și serviciilor ca bază pentru planificarea și controlul în cadrul companiei. De altfel, Departamentul de Marketing și Comunicare este responsabil nu numai de promovarea produsului, ci și de informarea angajaților și factorilor interesați cu privire la activitățile companiei.

 • Business Development Management

  Într-o companie multinațională ca MC, rolul jucat de echipa de Management a dezvoltării afacerii este extrem de important. Directorii noștri pentru Dezvoltarea afacerii mențin coerența comunicării dintre departamentele și unitățile sediului central din Germania și țările pentru care sunt responsabili la nivel global. De asemenea, aceștia sprijină directorii regionali și naționali în extinderea activităților economice, dezvoltând noi piețe și stimulând potențialul pieței.

 • Logistică

  Angajații noștri din Departamentul Logistică asigură interfața dintre producție, vânzări și clienți pe de-o parte și, pe de altă parte, securizează planificarea optimă și execuția tuturor activităților relevante de depozitare a materialelor, manipularea acestora și transport. Zilnic, aceștia se asigură că ai noștri clienți își primesc comenzile la timp, având ca obiectiv constant satisfacerea pe deplin a cerințelor acestora prin servicii de încredere, exacte și punctuale.

 • Global Product Management

  Echipa de Global Product Management reprezintă legătura dintre departamentele Cercetare și Dezvoltare, Business Development Management, Fields of Expertize și Vânzări. Directorii de produs de la MC sunt responsabili de grupurile de produs în cauză, dezvoltarea noilor PRODUCTS și activitățile de marketing specifice, armonizate cu profilul clientului și pieței. Aceștia ajută unitățile noastre internaționale de vânzări și Departamentul Fields of Expertise la soluționarea dificultăților tehnice și asigurarea materialelor de marketing, precum și pregătirea resurselor și evenimentelor de instructaj asupra produsului.

 • Field of Expertise

  Angajații noștri din Departamentul Fields of Expertise sunt responsabili de reepartizarea și colaționarea know-how-ului MC în tehnologii speciale, asigurându-se că acesta este transferat în întreaga organizație. Echipa lucrează îndeaproape cu Departamentele de Global Product Management, Regional Management și Business Development Management, realizând analize de piață pentru a identifica noi oportunități în vederea generării de venituri. Apoi, aceștia dezvoltă strategii de produs și vânzări armonizate la potențialul pieței, sprijiniți de activitățile promoționale și instruire corespunzătoare.

 • Vânzări

  Reprezentanții de vânzări sunt extrem de importanți pentru MC-Bauchemie, aceștia fiind principalul punct de contact al companiei cu clienții. Ei sunt responsabili pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții noștri și asigură vânzarea PRODUCTSlor noastre. Aceștia trebuie să cunoască sistemele de PRODUCTS ale MC foarte bine și să se afle în poziția în care să livreze soluții personalizate cerințelor specifice fiecărei aplicații. De asemenea, ei au responsabilitatea de a-și gestiona și dezvolta zona din proprie inițiativă , stabilind și dezvoltând o rețea cu clienții și partenerii, căutând constant noi clienți. Echipa din vânzări este susținută în activitățile zilnice de către departamentul de prelucrare comenzi, departamentele de inginerie și management de produs.

 • Cercetare și Dezvoltare

  Motivația noastră este de a livra soluții pentru problemele actuale și de a dezvolta standardele viitoare, să fim cu un pas înaintea celorlalți și să ne dezvoltăm în afara limitelor stabilite de noutate. În departamentul nostru de Cercetare și Dezvoltare, dezvoltăm noi produse și sisteme care fac parte integrantă din cultura noastră corporate, contribuind major la succesul nostru. Zece procente din forța noastră de muncă este angajată în departamentul nostru de Cercetare și Dezvoltare. Chimiștii, mineralogii și tehnicienii din laboratoarele noastre păstrează legături foarte strânse cu directorii de produs și specialiștii din domeniu la nivel global. Din acest sol fertil se nasc idei inovatoare și soluții aliniate lacerințele specifice ale partenerilor noștri și proiectele lor. Într-adevăr, pe parcursul ultimelor cinci decenii, am dezvoltat numeroase produse care au devenit standarde industriale.

 • Producție

  În prezent, avem peste 20 de unități de dezvoltare și producție în jurul lumii, inclusiv în Brazilia, Germania, India și Rusia, unde dezvoltăm și producem aditivi, mortare, tencuieli, șape, adezivi, protecții, bariere hidroizolante, sigilanți sau sisteme de PRODUCTS pentru reprofilare. Utilizând materii prime și formule speciale, fabricăm aceste PRODUCTS în propriile unități de producție, utilizând cele mai avansate tehnologii, împreună cu expertiza vastă a angajaților noștri.

Activitatea la MC

Libertatea de a fi creativ, asumarea responsabilității, consolidarea relațiilor interumane și dezvoltarea împreună – acestea sunt aspectele atât de apreciate de către angajații MC și sunt răsplătite cu angajament, fidelitate și cooperare pe termen lung.

Declarații ale angajaților

person

„De peste 20 ani de activitate în MC, mi-am dorit și am fost determinat să livrez calitate și încredere clienților mei, continuând să mă dezvolt profesional.”

Luzian Haida, Reprezentant vânzări

person

"Imi place să lucrez la MC încă de acum 11 ani, de când m-am angajat în companie și apreciez spiritul de cooperare și comunicarea deschisă cu colegi motivați, precum și spiritul puternic de echipă pe care îl găsesc aici."

Dr. Jana Schütten, Global Product Manager

person

"Încă de la începutul carierei mele la MC, am avut sentimentul de apartenență. Îmi place să lucrez pentru o companie care mă provoacă, îmi dă ocazia de a crește și de a mă dezvolta o dată cu ea."

Maria L. Perez, Business Development Manager

person

"Lucrând la noi inovații în echipă, împreună cu departamentul de management de produs, laboratorul nostru și departamentul de vânzări, exprimarea propriilor idei și apropierea față de client sunt lucruri pe care nu aș vrea să le ratez."

Uwe Strauch, Inginer aplicații

DEZVOLTAREA ANGAJATULUI

„O companie este la fel de bună ca oamenii care o formează” – Acest citat aparține fondatorului companiei Heinrich W. Müller și rămâne unul dintre principiile după care ne ghidăm în abordarea angajaților și instruirii lor, acest lucru reflectându-se în special în activitățile noastre de stagiatură, educationale și CPD (dezvoltare profesională continuă). Programul nostru este renumit la nivel mondial și unic prin format. Asigurăm angajaților noștri instruire sistematică și dezvoltare individuală armonizată cu talentele, dorințele și, desigur, nivelul lor de angajament. Pachetele noastre de stagiatură, instruire și educație generează atât competențe, cât și motivație, de care beneficiază nu numai angajații noștri, dar mai ales clienții noștri.

Acesta este un factor decisiv al succesului nostru.

CURSURI DE INSTRUIRE INIȚIALĂ

Toți nou-veniții din MC nu numai că sunt familiarizați în mod individual cu sarcinile lor și zonele adiacente, ci beneficiază și de cursuri de instruire sistematică cu o structură de învățare treptată de la informații de bază până la informații avansate care le asigură cunoștințe esențiale teoretice și practice despre tehnologiile și procesele produsului.

Subiectele aferente produsului sunt completate de studierea afacerii și vânzări. În acest mod, ne asigurăm că angajații noștri sunt instruiți corespunzător pentru o gamă largă de sarcini și îndatoriri.

Cursurile de instruire, deschise angajaților noștri din întreaga lume sunt ținute de mai multe ori pe an în limbile germană și engleză.

DEZVOLTAREA ANGAJATULUI

Chiar și după ce și-au găsit drumul în cadrul companiei, avem grijă de angajații noștri. Oferindu-le o gamă largă de instruire suplimentară și oportunități CPD, îi ajutăm să reușească și să avanseze în carieră.

Desfășurăm o mulțime de cursuri în cadrul companiei și în centre de instruire deținute de către aceasta. De la competențe în vânzări și familiarizarea cu Ms Office la seminarii de prezentare, experții din domeniu din cadrul companiei noastre și specialiștii externi livrează un spectru larg de conținut interesant și antrenant.    

De asemenea, oferim angajaților noștri oportunitatea de a participa la cursuri de limbă astfel încât să fie pregătiți pentru responsabilitate la nivel internațional. 

INSTRUIREA STRUCTURII DE MANAGEMENT

Structura de Management comportă o mare responsabilitate pntru succesul și dezvoltarea suplimentară a companiei, și, de asemenea, pentru asigurarea performanțelor în conducerea, ghidarea și încurajarea angajaților noștri. Astfel, programul nostru include nu numai cursuri de instruire care abordează teme precum administrarea afacerii și strategii, dar și seminarii de management interne și externe pentru a ne asigura că principiile noastre de ghidare – valorile noastre corporatiste – aferente colaborării și performanțelor în conducere sunt implementate corespunzător și respectate.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau doriți să ne trimiteti o solicitare, nu ezitați să ne contactați.

 • MC-Bauchemie S.R.L

  str. Principală, nr. 1420
  13185 Dărmăneşti, jud. Dâmboviṭa
  România
  Phone +40 0245 20 70 70
  career@mc-bauchemie.ro

Trimite

OFERTE DE ANGAJARE

MC se bucură întotdeauna să primească angajați motivați, de bună-credință și inteligenți în toate departamentele companiei – fie că este vorba de vânzări, management de produs, administrație, Cercetare și Dezvoltare sau producție. Dacă nu există o ofertă conform competențelor, experienței și intereselor dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți cererea. Apoi, vom verifica posibilitățile la nivel intern. Așteptăm să ne contactați și să vă cunoaștem.

DORIȚI SĂ VĂ ALĂTURAȚI ECHIPEI MC ?

 Noi ne considerăm clienții drept parteneri pe termen lung și construim o relație stabilă.  

Vedeți ofertele de muncă
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123