PROVOCĂRI & SOLUȚII

Fabricile de beton prefabricat se află sub presiune permanentă. Acestea trebuie să proiecteze liniile de producție în mod eficient și să asigure livrarea promptă a produselor. MC le ajută să își îndeplinească sarcinile cu succes, cu soluții inovatoare pentru optimizarea caracteristicilor betonului proaspăt și întărit în producția elementelor din beton prefabricat și printr-o gamă largă de produse pentru Cosmetică pentru betoane, agenți de întărire și mortare de înaltă performanță. Oferim partenerilor noștri, precum și clienților acestora un pachet complet pentru întregul proces și lanț de producție pentru prefabricate și beneficii numeroase pentru eficiența producției.

ÎMBUNĂTĂȚIREA BETONULUI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

Superplastifianți de înaltă performanță pentru beton cu rezistență ridicată

De peste 20 ani am cercetat policarboxilat-eterul, creând propriile materii prime pe baza de polimer PCE pentru superplastifianți de înaltă performanță. Unul dintre rezultatele acestei cercetări continue este linia de produs MC-PowerFlow. Producția în propria unitate de producție modernă ne permite dezvoltarea și livrarea soluțiilor personalizate pentru a respecta cerințe specifice.

 

Una dintre caracteristicile definitorii ale gamei de superplastifianți MC-PowerFlow constă în  performanța acestora legată de principalele cerințe ale producției de beton. Reducând în mod semnificativ cantitatea de apă necesară, această linie permite obținerea unui beton cu o rezistență ridicată, indicată prin conținut redus de apă și rate reduse w/c.

OBȚINEREA UNUI NIVEL MAXIM DE REZISTENȚĂ

Rezistență, densitate și durabilitate îmbunătățite

Prin utilizarea aditivilor Centrilit, producătorii de prefabricate din beton obțin rezultate care depășesc cerințele specificate în standardele relevante din domeniul betonului. Parametrii de performanță îmbunătățiți includ rezistența la flexiune și compresie, densitatea și rezistența la substanțe periculoase, asigurând astfel elemente din beton cu durabilitate îmbunătățită. Alte beneficii includ calitatea suprafeței și colorarea betonului, precum și un proces de producție eficient din punctul de vedere al costurilor. Aceste avantaje deschid noi orizonturi pentru dumneavoastră, printre arhitecți și constructori. Valorile ridicate ale rezistenței la flexiune și compresie obținute permit posibilități creative multiple pentru clienți. Planurile complexe sau elementele de fațadă sensibile sunt numai două exemple din gama de aplicații pentru care acest tip de beton cu performanțe ridicate poate fi incorporat în arhitectura modernă.

OFERIM ADITIVI BETOANE PENTRU DIFERITE PROFILE DE PERFORMANȚĂ

Soluții fiabile pentru toate specificațiile de beton dificile din punct de vedere tehnologic

În plus față de superplastifianții noștri de înaltă performanță și aditivii pentru aplicații speciale, oferim, de asemenea, un spectru larg de aditivi pentru beton pentru a asigura clienților noștri soluțiile corecte, permițându-le să controleze, cu exactitate, proprietățile betonului proaspăt și întărit. De la plasitifianți și super-plastifianți, la acceleratori de întărire și agenți de antrenare a aerului la agenti de stabilizare, de modificare a vâscozității și adjuvanți de injectare. Pentru fiecare clasă funcțională, am dezvoltat linii speciale de produse cu diferite profile de performanță. În ceea ce privește cerințele individuale ale proprietăților betonului, precum și ale proceselor de producție sau materiile prime disponibile, furnizăm clienților noștri soluția optimă pentru fiecare activitate.

FAVORIZAREA SEPARĂRII FIABILE ȘI SUPRAFEȚE DIN BETON DE ÎNALTĂ CALITATE

Eliberare, protecție și grijă

Agenții noștri de decofrare din familia de produse Ortolan favorizează separarea simplă și fiabilă dintre cofraj și beton. Drept rezultat, veți obține un beton de primă clasă cu minimum de pori și bule de aer. În același timp, agentul nu are niciun efect asupra întăririi sau colorării betonului. Acesta are rolul de a proteja și menține cofrajul, asigurând o suprafață de înaltă calitate a betonului. 

SCHIMBAREA RADICALĂ A SUPRAFEȚELOR DIN BETON

Rectificarea rezultatelor nedorite cu cosmetică pentru betoane

Faceți ca marginile crăpate, fagurii, porii, găurile și diferențele de culoare sa dispară pur și simplu! Grație aderenței optime cu substratul de beton, produsele de cosmetică pentru betoane de la MC oferă proprietăți de aplicare foarte bune – inclusiv pentru activitatea supraterană. Gama unică de culori a agregatelor noastre asigură, de asemenea, un nivel ridicat de libertate creativă.

 

Pentru reprofilarea suprafețelor care nu se află sub incidența sarcinilor mecanice, agregatele Nafuquick și Emcefix reprezintă alegerea corectă. Acestea sunt destinate nivelării suprafeței și sigilării porozității, găurilor și rosturilor prefabricatelor și conferă finisarea rapidă a suprafeței. Mortarele bicomponente pe bază de polimer, cu întărire rapidă Reparoyd sunt special create pentru repararea suprafețelor din beton supuse sarcinii mecanice. Prin retușurile din beton cu Repacryl puteți crea un aspect perfect al betonului.

ASIGURĂM ÎMBINĂRI STABILE PERMANENT

Soluții optime pentru lipit cu mortare speciale și PRODUSE de torcretat

Mortarele speciale și PRODUSELE de torcretat de la MC asigură o îmbinare durabilă a elementelor din beton prefabricat. Gama largă de PRODUSE oferă versatilitatea aplicării, manipularea facilă și calitate ridicată. Filerul de răsini epoxy SX 481 E nu numai că leagă elementele din beton rapid și sigur, ci reprezintă și soluția optimă de îmbinare pentru un număr mare de materiale precum oțelul, masele plastice sau piatra naturală. Este facil de prelucrat și rezistența la flexiune ridiată il transformă în adezivul ideal pentru instalarea țevilor din beton, spațiilor, plăcilor de izolație sau puțurilor interioare. Dezvoltarea rezistenței la compresiune rapidă sprijină procesele de fabricație și asamblare. Gama de produs Emcekrete este concepută pentru torcretarea plafonului și îmbinărilor pereților, elementelor din oțel încastrate în beton și, de asemenea, îmbinărilor rigide dintre elementele prefabricate din beton.     

PROTEJAREA CIMENTULUI PROASPĂT

Protecție împotriva evaporării cu plus de calitate

Doar rezistența la compresiune ridicată nu garantează că betonul va comporta durabilitate suficientă. O altă variabilă importantă este densitatea sa (conform EN 206-1) deoarece, cu porozitatea și permeabilitatea redusă, rezistența la factorii externi este ridicată. Numai prin aplicarea timpurie a agentului de întărire pe suprafețe din ciment proaspăt, puteți obține nivelul dorit de durabilitate a elementelor dumneavoastră din beton prefabricat. 

PREVENIREA ABSORBȚIEI DE APĂ

Hidrofug, protecție invizibilă pentru beton

IDacă doriți să preveniți abosrbția de apă în elementele dumneavoastră din beton prefabricat, reducâd astfel riscul de daune provocate de îngheț și minimizarea posibilității de dezvoltare a mușchilor și mucegaiurilor, Nisiwa reprezintă alegerea corectă. Agenții hidrofobi protejează perfect elementele dumneavoastră exterioare din beton.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123