Provocări & Soluții

Construcția și întreținerea turnurilor eoliene necesită o atenție specială pentru durabilitatea acestor structuri, deoarece acestea sunt adesea situate în apropierea mării și sunt expuse la vânt, intemperii și sare. MC oferă soluții sustenabile pentru toate etapele de construcție, precum și întreținerea structurilor de energie eoliană care îmbunătățesc durabilitatea acestora pe termen lung.

OPTIMIZAREA PRODUCȚIEI DE BETON PENTRU FUNDAȚII

Volume mari de beton, temperatură ridicată, condiții meteorologice nefavorabile ...

Acestea sunt câteva din provocările întâmpinate în timpul execuției fundațiilor. MC vă oferă o gamă largă de aditivi, cum ar fi linia de plastifianți multifuncționali Muraplast și superplastifianți, agenții de întârziere Centrament Retard și inhibitorii de hidratare Murasit. Pentru a depăși dificultățile aferente tratării, MC oferă de asemenea cu linia de produse Emcoril o gamă largă de agenți de întărire eficienți.

OPTIMIZAREA PRODUCȚIEI DE BETON PENTRU ELEMENTE PREFABRICATE

Creșterea productivității și performanței în producerea elementelor prefabricate

Fiecare proiect nou presupune noi provocări, cum ar fi diferite tipuri de agregate și lianți, diferite condiții meteorologice, nevoi specifice de rezistență.


Toate aceste variabile trebuie luate în considerare atunci când se dezvoltă amestecul de beton adecvat. Aici, MC vă oferă o gamă largă de aditivi de beton pentru a optimiza procesul de fabricație a elementelor prefabricate, cum ar fi plastifianții MC-PowerFlow PCE și liniile de superplastifianți  Muraplast. Prin aceasta, veti putea crește productivitatea si performanța producției dumneavoastră.

PROTEJAREA STRUCTURII & CREȘTEREA DURABILITĂȚII

Rezistență la vânt, CO2 și cloruri

Structurile de energie eoliană sunt expuse la sare, abraziune, vibrații și mișcări, ce pot deteriora structura. Cu căptușelile MC de înaltă performanță din gama de produse MC-Color, puteți proteja permanent betonul structurii eoliene împotriva acestor atacuri. Ele sunt permeabile la vapori de apă, flexibile, rezistente și se intăresc rapid. În combinație cu sfaturile și asistența noastră tehnică, vă oferim cea mai bună soluție tehnică pentru a vă proteja în mod durabil clădirea și a crește durabilitatea acesteia.

CONSOLIDAREA ELEMENTELOR

Pentru asamblarea și consolidarea facilă a pieselor din beton

Un pas esențial pentru succesul construcției unei structuri de energie eoliană este asamblarea și consolidarea sigură a îmbinărilor verticale dintre părțile din beton prin utilizarea de mortar și adezivi MC cum ar fi Emcekrete 80 și MC-DUR 1300 Plus. Acest lucru vă oferă cele mai bune proprietăți tehnice pentru astfel de aplicații și chiar vă ajută să reduceți timpul de funcționare a macaralelor.

REPARAȚIA STRUCTURALĂ A STRUCTURII

Rezolvarea problemelor structurale și repararea daunelor aduse betonului

Dacă betonul structurii dvs. eoliene este deteriorat și trebuie reparat, MC oferă împreună cu seria Nafufill o gamă largă de sisteme de înlocuire a betonului pentru sarcini foarte diferite. Cu Nafufill LM, Nafufill KM 220, Nafufill KM 230 și Nafufill KM 250, MC oferă patru mortare de reparații și de înlocuire a betonului care îndeplinesc cerințele EN 1504 Part și oferă proeictanților securitatea necesară pentru reparațiile lor. Acest lucru vă va ajuta să vă reparați betonul la nivelul următor.

INJECȚIA FISURILOR ȘI SPAȚIILOR

Sealing cracks and cavities and preventing consequential damage

Există multe cazue pentru fisurile și cavitățile din betonul structurilor de energie eoliană. Cu gama de produse pentru injecții, MC vă oferă sisteme unice de injecție de înaltă performanță, care pot închide, sigila permanent și în siguranță  fisuri și cavități, prevenind astfel deteriorarea ulterioară.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123