PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII

Unul dintre cele mai importante obiective pentru producătorii de produse din beton este să obțină rezultate de producție mari fără a pierde din calitatea produselor. Produsele din beton sunt produse în principal din betoane cu umiditatea pământului. Din cauza conținutului lor foarte redus de apă, acestea sunt foarte greu de compactat. O provocare specială este reprezentată de optimizarea rezistenței în stare crudă a amestecului pentru a asigura producția rapidă și economică. Aspectul impecabil este la fel de important, în special în cazul produselor din beton colorat. Obținerea unei străluciri excelente a culorii înseamnă reducerea eflorescenței nedorite. Cu adjuvanții și agenții noștri hidrofobi, vă sprijinim în producția eficientă din punctul de vedere al costurilor a produselor din beton de cea mai înaltă calitate. 

PROCESARE ȘI COMPACTARE OPTIME

Concrete Goods
Concrete Goods
Concrete Goods
Adjuvanți pentru procesarea și compactarea produselor din beton de înaltă calitate

Oferim producătorilor aditivi multi-funcționali, personalizați pentru fabricarea produselor din beton de înaltă calitate. Adjuvanții și agenții noștri crează un efect de lubrifiere între cofrajul din oțel și beton, ajutând la îmbunătățirea calității suprafeței produselor, o dată ce produsele sunt decofrate.

INTENSIFICAREA CULORII ȘI REDUCEREA EFLORESCENȚEI

Agenți hidrofobi pentru un finisaj impecabil

Aditivii noștri pentru betoane de cea mai bună calitate combină proprietățile excelente de procesare cu efectul hidrofobic puternic. Acest fapt reduce eflorescența și amplifică aspectul produselor din beton colorat.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123