PROVOCĂRI ȘI SOLUȚII

Cu aditivii de înaltă performață fluizi și plastifianți, precum și cu agenții noștri de antrenare și de stabilizare, puteți controla cu exactitate formulele dumneavoastră pentru o gamă largă de ciment și cerințe ale aplicațiilor, livrând rezultate fiabile pentru clienții dumneavoastră. Gama noastră  completă de aditivi oferă soluția ideală pentru fiecare cerință, de la terase la pardoseli industriale, la poduri și turnuri de răcire.

PLASTIFIANȚI CLASICI / LICHEFIANȚI

Asigurăm betoane fiabile și robuste în gama de performanță medie

Timp de mai multe decenii, lichefianții și plastifianții clasici de la MC au optimizat cu succes formule pentru prefabricate, atât din punct de vedere tehnic, cât și economic, datorită fiabilității și robusteții lor. Plastifianții din gama Centrament sunt aplicați în fabrică pentru a obține betoane din clasa de consistență F3. Pentru un nivel mai ridicat de consistență și calitate a betonului, superplastifianții din gama Muraplast oferă o gamă largă de caracteristici de performanță și versatilitate a aplicării.

SUPERPLASTIFIANȚI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Optimizarea betonului peste limită

Superplastifianții pe bază de PCE, MC- PowerFlow, oferă capacități extinse pentru fiecare cerință majoră a producției și aplicării de beton prefabricat. Timpul de mixare redus facilitează rezultate ridicate de volum. Îmbunătățirea semnificativă a fluidității și eficiența durabilă se traduc prin faptul că betonul poate fi ajustat pentru fiecare cerință specifică din șantier, chiar înainte de a părsi fabrica. MC-PowerFlow furnizează beton cu aplicare și proprietăți de compactare extraordinare. Rezultatul: componente din beton de înaltă calitate, cu recurență ridicată și finisarea excelentă a suprafețelor.    .

PLASTIFIANȚI STABILI DE GAMĂ MEDIE

Combinația perfectă de îmbunătățire a fluxului și rezistența formulei

Dezvoltarea continuă a betonului plastifiat convențional de la curgere lentă la auto-compactare a dus la îmbunătățirea proprietăților acestuia cu aplicare rapidă pe teren. Acest lucru este posibil grație noilor combinații de agregate și aditivi, cu policarboxilat-eteri (PCE) de înaltă performanță, de la MC, reprezentând legătura finală din acest lanț de dezvltare. Cu toate acestea, reacția lor extrem de sensibilă la schimbări în lanțul de aprovizionare cu ciment necesită un mare nivel de dligență și cunoștințe despre produs. Ca rezultat, a existat o cerere industrială în creștere pentru superplastifianții de înaltă performanță care să ofere o rezistență ridicată atât în ceea ce privește manipularea lor, cât și interacțiunea cu alți aditivi. MC-TechniFlow 30 este un produs special care poate fi adăugat în amestec pe șantier fără probleme de incompatibilitate și fără legătură cu tipul de plastifiant angajat în amestecul de ciment din fabrică.

ADITIVI ANTRENORI DE AER

Generarea controlată a microporozității

Aditivii antrenori de aer pot fi utilizați pentru a obține rezistență ridicată la îngheț și acțiunea sărurilor de degrivrare. Aceștia generează pasaje de trecere pentru apă și soluții de degivrare o dată cu creșterea volumului la temperaturi de îngheț. Fără micropori specific antrenați, acest fenomen afectează structura din beton, rezultând în dificultăți bine documentate de fisurare a suprafeței.

 

Portofoliul MC  agenți antrenori de aer include combinații variate de ingrediente care pot fi utilizate individual pentru a ajusta formulele dumneavosstră de beton și prevenirea unor astfel de daune. Aditivi antrenori din gama Centrament Air generează micropori foarte fini care se distribuie uniform prin betonul întărit. O inovație tehnologică pentru astfel de aplicări, Centrament Airpolymer conține particule de polimer prefabricat sub formă de microsfere adânci. Distribuite uniform în amestecul praspăt, acestea crează goluri sferice în betonul solid în care apa înghețată se poate expanda.  

ADITIVI PENTRU BETOANE SPECIALE

Pentru betoane cu maxim de perfomanță și rezistență

Aditivii Centrilit permit betonului să depășească standardele, indiferent dacă este vorba de rezistența la flexiune și la compresiune, densitate sau rezistență la substanțe corozive sau periculoase în alt mod. Centrilit îmbunătățește durabilitatea componentelor betonului, calitatea suprafeței lor, colorarea betonului și eficiența costurilor dn procesul de fabricație. În schimb, acest fapt deschide noi posibilități pentru a îmbunătăți propunerile pentru arhitecți și clienți.

CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE

Îndepărtarea depozitelor dificile cu ușurință

PRODUSELE de curățare și întreținere de la MC sunt de recomandatecând vorbim despre îndepărtarea ruginii și a petelor de ulei, eflorescenței și reziduurilor din cIment, precum și a altor depozite, atât de pe suprafețe din beton și echipamente de construcție. MC-Rost EX pentru rugină, Mc-Entoeler pentru ulei și gama de curățare universală Donnitil, îndepărtează toți acești contaminanți. Chiar și în cele mai dificile cazuri, aceste soluții de înaltă performanță sunt eficiente, implică costuri reduse și sunt facil de aplicat.

PROTECȚIA EFICIENTĂ A MALAXOARELOR

Concrete and mortar residues wiped out

Echipamentul care vine zilnic în contact cu betonul sau mortarul proaspăt, precum malaxoare, betoniere și camioane de transport, echipamente din șantier și cofraje din oțel, necesită protecție adecvată pentru a le asigura viabilitate pe termen lung. În mod ideal, un strat de protecție eficient al malaxorului se va aplica pe orice articol al cărui durată de viață se poate reduce prin contactul suprafeței sale cu beton proaspăt sau mortar.

 

PRODUSELE noastre pentru protecția malaxoarelor din gama Intaktin sunt gata de utilizat, nu conțin solvenți și sunt facil de pulverizat, asigurând curățarea simplă, dar eficientă. Utilizarea regulată crează o membrană protectoare, asigurând plus de protecție împotriva coroziunii echipamentului.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123