CINE SUNTEM

Înființată cu mai mult de 50 ani în urmă, MC-Bauchemie reprezintă unul dintre producătorii internaționali de top de materiale chimice pentru construcții și tehnologii. Cu mai mult de 2.500 angajați în peste 40 țări, MC este recunoscută pentru soluțiile și tehnologiile sofisticate și avansate. De trei generații Mc-Bauchemie funcționează ca o companie cu capital privat care caută perspective pe termen lung și constanță în ceea ce privește relațiile. 
>> Click pentru a accesa broșura MC ...

Noi luăm în serios construcțiile.

Be Sure. Build Sure.
MOTIVAȚIA NOASTRĂ

Fiecare produs poate juca un rol important în asigurarea integrității atât a structurii ca ansamblu, cât și a oricărei reparații a acesteia. Alegerea materialului greșit sau utilizarea incorectă pot duce la deteriorarea componentelor clădirii și, în cazuri extreme, pot pune viața în pericol. De aceea, tratăm cu grijă fiecare proiect în parte.   

Asigurăm clienților consiliere individuală și cea mai bună soluție – contribuind astfel la liniștea tuturor participanților. 

Noi luăm în serios construcțiile. 

Oferim incredere.

MODUL DE LUCRU

Combinăm expertiza mineralogilor, tehnicienilor în beton și cercetărilor în știința materialelor din laboratoarele noastre interne cu know-how-ul inginerilor noștri constructori și specialiștilor reponsabili de șantiere la nivel global.

Păstrând relații de comunicare strânse, toți acești experți lucrează împreună ori de câte ori este necesară găsirea celei mai bune soluții pentru sarcinile specifice cu care se confruntă proiectanții, contractanții și clienții. Aceștia vor călători oriunde este nevoie pentru a se asigura că fiecare soluție este implementată corect și corespunzător. 

 • PRODUSE și soluții inovatoare
 • 10 % din forța de muncă se află în departamentul de Cercetare și Dezvoltare
 • Tehnologie de producție de ultimă generație
 • Documentație tehnică și controlul calității
 • Dialog constant cu piața

DEPARTAMENTE

Clienții noștri au cerințe individuale, indiferent dacă lucrează în producția de beton, sau în construcția și repararea structurilor de inginerie civilă, industrială, clădiri înalte sau joase. În consecință, furnizăm clienților noștri soluții personalizate în următoarele trei segmente de piață: MC for Concrete Industry, MC for Infrastructure & Industry și MC for Buildings.

 • MC for
  Concrete Industry

  Producătorii de beton prefabricat, componente de beton prefabricat și PRODUSE din beton care benefciază de calitatea ridicată a cimentului și aditivilor, agenților de întărire și decofrare și de PRODUSELE noastre de cosmetică pentru beton.

 • MC for
  Infrastructure & Industry

  Proiectanții, arhitecții, dezvoltatorii , autoritățile publice și aplicatorii se pot baza numai pe înalta calitate tehnică a sistemelor noastre de protecție și reparații pentru clădirile civile și industriale, susținute de un nivel unic de servicii și asistență.

 • MC for
  Buildings

  Promotorii, dezvoltatorii, arhitecții, proiectanții și aplicatorii găsesc cele mai bune soluții pentru construcții la MC – de la proiectare și faza de ofertare pănă la implementare.

MC în ACTIVITATEA DE RETAIL

Pe lângă vânzările directe care ne stimulează expertiza tehnică, MC furnizează, de asemenea, PRODUSE comerciale, care permit revânzătorilor să beneficieze de calitatea care derivă din activitățile noastre de cercetare și dezvoltare. Comercializăm PRODUSELE nostre sub diverse mărci, cu informatiile aferente și structuri de portofoliu adaptate fiecărui public-țintă.

 • Botament®

  De peste 20 ani, Botament este sinonim cu sistemele de PRODUCTS și materiale speciale pentru construcții de calitate profesională disponibile pentru magazinele de plăci ceramice și materiale de construcții. Pentru informații suplimentare, Accesați Website-ul Botament …

 • Ultrament®

  Produsele Ultrament au fost disponibile pentru magazinele specializate și retailerii do-it-yourself de mai mult de 35 ani. Pentru informații suplimentare, Accesați Website-ul Ultrament …

Orientați către client

„Ne raportăm la client ca la un partener pe termen lung și construim o relație personală apropiată”.

 

Acest citat aparține fondatorului nostru Heinrich W. Mueller (*1915/†2010) și continuă să fie unul dintre principiile noastre de bază. Noi chiar dedicăm timp înțelegerii provocărilor și nevoilor partenerilor noștri. Încă de la început și până la final, ne asigurăm că toți clienții noștri beneficiază de cea mai bună asistență.

NU NE LĂSĂM CLIENȚII SINGURI CU PRODUSELE

Indiferent dacă ne aflăm în biroul sau pe șantierul clientului, suntem întotdeauna acolo unde partenerii noștri au nevoie. Ascultăm cu atenție și ne punem în locul clientului pentru a înțelege cu adevărat cerințele și nevoile acestuia. Susținuți de decenii de experiență și cercetare și dezvoltare continuă, știm cum să identificăm cauzele unei probleme și să livrăm soluții detaliate pentru a obține rezultatele așteptate. 

 • Consiliere și asistență specializată personalizate
 • Soluții individuale, practice, susținute de decenii de experiență
 • Soluții personalizate

EDUCAȚIE ȘI INSTRUIRE

Mare parte a succesului unui proiect depinde de capacitățile și know-how-ul persoanelor implicate. Prin urmare, unul dintre obiectivele noastre principale este de a îmbunătăți informațiile generale despre piață. Dorim să ne asigurăm că toți factorii interesați pot accesa informațiile necesare pentru a-și realiza proiectele în mod satisfăcător.  Astfel, desfășurăm diverse cursuri de instruire și evenimente la nivel național și internaționalprin care promovăm informații referitoare la noile tendințe în construcții, suplimentar față de explicațiile referitoare la modul de acționare pentru a transforma o soluție teoretică într-un succes practic.

 • Transfer continuu de know-how  
 • Cursuri și seminarii de aplicație
 • Educația și certificarea aplicatorilor
 • Prezența în universități și instituții

DIALOGUL CU PIAȚA

În plus față de cursurile de instruire pentru piață, promovăm platforme care deservesc schimbul eficient de know-how în sectorul construcțiilor. Un bun exemplu îl reprezintă MC-Forum, un eveniment bine-cunsocut unde profesioniștii din industrie furnizează și dezbat subiecte referitoare la dezvoltarea generală și tendințele din piață. Schimbul de informații ajută atât clienții noștri, cât și pe noi să fim la curent cu cele mai noi standarde in doemniu și să fim pregătiți pentru provocările viitoare.  

 • MC-Forum și simpozioane conexe
 • Dialog cu profesioniștii din industrie
 • Schimb de informații cu clienții și alți factori interesați

DEZVOLTAREA STANDARDELOR DE MÂINE

Activitatea de cercetare și dezvoltare implică realizarea unor noi PRODUSE și sisteme și este parte integrantă a culturii noastre organizaționale, precum și un factor decisiv al succesului nostru. Pe durata ultimelor cinci decenii am dezvoltat mai multe PRODUSE care au devenit standarde în industrie.

DEDICAȚI INOVAȚIEI

Activitatea de cercetare și dezvoltare implică realizarea unor noi produse și sisteme și este parte integrantă a culturii noastre corporate, precum și un factor decisiv al succesului de care se bucură MC. O zecime din forța noastră de muncă este angajată în departamentul de Cercetare și Dezvoltare. De asemenea, contribuim în mod regulat la proiecte de cercetare naționale și internaționale și cooperăm cu universitățile și instituțiile de testare a materialelor externe.

 • 10% din forța de muncă se află în Cercetare și Dezvoltare
 • Avem una dintre cele mai variate gamă de PRODUSE din industrie
 • Menținem dialogul cu clienții pentru îmbunătățire continuă

AJUTĂM LA STABILIREA STANDARDELOR DE MÂINE

Din acest sol fertil se nasc idei inovatoare și soluții armonizate cu cerințele specifice ale partenerilor noștri și proiectelor acestora. Într-adevăr, în ultimii cincizeci de ani am dezvoltat un numar de produse și sisteme care s-au transformat în standarde industriale, aducând plus valoare în ceea ce privește performanțe irealizabile anterior, aplicarea facilă în condiții climatice dificile, îmbunătățirea eficienței resurselor și, nu în ultimul rând, siguranță mai mare în muncă. 

AMPRENTA PRODUCȚIEI GLOBALE

Utilizând cele mai avansate tehnologii de recoltare și cu ajutorul expertizei extinse a angajaților noștri, producem materiale de construcții de cea mai bună calitate în mai mult de 20 de fabrici la nivel mondial. Toate activitățile noastre se fundamentează pe principiul calității și orientării către client, iar operațiunile noastre de producție nu fac excepție de la aceste principii.  

 • Producție PCE modernă
 • Sistem de management al calității
 • Certificare ISO 9001
 • Sistem de sănătate și siguranță

INOVAȚII

 • Expert Proof

  Expert Proof reprezintă o tehnologie de hidroizolație inovatoare pe bază de polimeri care aduce o nouă perspectivă în domeniul hidroizolațiilor. Protecțiile Expert proof sunt soluții cu conținut 100% fără bituum pentru hidroizolații.

 • Tehnologia DySC®

  Cu DySC® (Dynamic SynCrystallization), am dezvoltat o tehnologie revoluționară care reduce porozitatea materialelor de construcții cimentate până la limite nesemnificative și care conferă rezistență, impermeabilitate și durabilitate materialelor de construcții.

 • Tehnologia PCE

  Producem o nouă generație de betoane și aditivi pentru betoane pe baza eterilor policarboxilați (PCE). Procesul nostru propriu, brevetat, în conformitate cu cele mai recente standarde ne permite să dezvoltăm, testăm și producem beton și aditivi pentru beton în mod independent, rapid și exact în conformitate cu cerințele clientului.

POVESTEA MC

De la companie germană locală la jucător global. De la 25 la mai mult de 2.500 angajați. O scurtă istorie a Mc-Bauchemie – o poveste de succes.

 • ANII 1960 & 1970
  DEBUTUL

  Heinrich W. Müller (*1915 / †2010) a fondat compania în Essen, parte a regiunii Ruhr, în anul 1961. În anul 1963, el a construit o unitate de producție pentru beton și aditivi pentru beton în Bottrop, un oraș în apropiere de Essen. În următorii ani compania a devenit din ce în ce mai puternică. În anii '70, MC s-a dezvoltat în Germania de Vest. Extinderea în afara granițelor Germaniei a început în 1970 cu înființarea unei fabrici în Franța.

 • ANUL 1980
  EXTINDEREA ÎN EUROPA ȘI PESTE OCEAN

  Când fiii fondatorului companiei Dr.-Ing. Claus-Michael Müller și Dr. jur. Bertram Rüdiger Müller (*1952 / †2012) – s-au alăturat consiliului de conducere, MC-Bauchemie a accelerat ritmul de extindere în Europa. Odată stabilită în Irlanda, compania afiliată a condus procesul de înființare a filialelor pe teritoriul europei și, începând cu mijlocul anilor '80 chiar și mai departe: în ianuarie 1985, MC a înființat prima companie în afara Europei, în New Bombay, India.

 • ANUL 1990
  DUPĂ CĂDEREA CORTINEI DE FIER

  În urma modificărilor politice petrecute în Europa de Est și reunificarea Germaniei, Mc a început în 1990 să stabilească organizații de vânzări și distribuție în Germania de Est și, în anii următori, a înființat unități de vânzări, distribuție și producție în alte țări din Europa
  Centrală și de Est , precum Polonia, unde MC și-a început activitatea în 1993.

 • ANUL 2000
  INTERNAȚIONALIZAREA CONTINUĂ

  Începând cu noul mileniu, MC a progresat pe plan internațional: MC Brazilia s-a format ca platformă de producție pentru deservirea Americii de Sud, în timp ce MC-Taiwan a fost înființat pentru a participa la unul dintre cele mai mari proiecte de construcții văzut vreodată de Taiwan – autostrada de mare viteză de aici.

 • ANUL 2010
  EXTINDEREA ÎN ASIA ȘI ÎN AMERICA DE SUD PROGRESEAZĂ

  În 2012, MC începe activitatea în Guineea pentru a câștiga teren pe piața din Africa de Vest, în expansiune. Ulterior, o altă companie s-a înființat în Ghana. Extinderea în America de Sud și Asia continuă, de asemenea, în 2015 MC înființând o asociere în participațiune în Chile, MC Bautek Chile, iar în 2017, o asociere în participațiune MC-BIFI Bauchemie în Vietnam.

DE LA 25 LA MAI MULT DE 2.500 ANGAJAȚI

În prezent, întreprinderea familială este una dintre producătorii de top la nivel internațional de produse și tehnologii chimice de construcții. Aceasta este condusă de către Dr. Claus-Michael Müller, Dr. Ekkehard zur Mühlen și Nicolaus Müller, nepotul fondatorului. MC cercetează, dezvoltă și produce materiale de construcții specializate și sisteme de produs atât pentru clădirile noi, cât și pentru repararea și restaurarea structurilor de toate tipurile și operează în mai mult de 40 țări la nivel global – din America de Sud și Europa, în Orientul Mijlociu și Africa și până în Asia de Sud-Est.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123