REPARAȚII DURABILE ȘI PROTECȚIA STRUCTURILOR DIN BETON

Indiferent dacă activitatea dumneavoastră implică repararea betonului, protecția suprafețelor, injecții hidroizolante sau aplicații de sigilare a rosturilor, noi oferim – proiectanților, arhitecților, dezvoltatorilor şi autorităților publice responsabile - sisteme de produse inovatoare, susținute de servicii de consultanţă la cele mai înalte standarde.

ASIGURĂM STABILITATEA, REZISTENȚA ȘI DURABILITATEA

Construcția şi repararea podurilor, tunelurilor, parcărilor multietajate, aeroporturilor, instalațiilor portuare şi sistemelor de canalizare reprezintă acţiuni extrem de  complexe. Astfel  de  proiecte au o importanță deosebită pentru dezvoltarea unei țări şi se bucură de o atenție excesivă din partea presei. Chiar și micile defecte sau erori pot duce la consecințe costisitoare, având un impact negativ asupra reputației și, în situații extreme, pot pune viața în pericol. Prin sistemele de produs și serviciile noastre, clienții pot asigura permanent stabilitatea, rezistența și durabilitatea structurilor respective. 

SOLUȚII PERSONALIZATE PENTRU INDUSTRIE

Acelaşi lucru este valabil şi pentru clienții noştri din zona industrială, cărora le putem oferi soluții personalizate în funcție de cerințele fiecărei aplicații. Produsele noastre sunt rezistente  din punct  de vedere chimic şi mecanic, respectă Legea apelor, cerinţele privind pardoselile industriale din industria chimică a sistemelor de pardoseli conductive pentru sectorul produselor electronice şi suprafețe de înaltă rezistenţă şi densitate a sistemelor de protecție şi de reparare pentru separatoare şi stații de epurare a apelor uzate. Cu toate  acestea, un  produs  bun  nu  este  suficient pentru  a   asigura  succesul  unei  lucrări.

Profesionalismul aplicatorilor este la fel de important. Astfel, aplicatorii noștri sunt instruiți cu regularitate pentru utilizarea corectă a sistemelor noastre de produse. De asemenea, angajații noştri cu experiență sunt permanent alături de urbanişti, arhitecți şi dezvoltatori atât  în faza de proiectare,  cât şi pe şantier pentru implementarea proiectelor de construcție și reparații.

Domeniul de expertiză

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123