MC-Bauchemie a primit din nou premiul Top Job sigiliul de aprobare al angajatorului

19.03.2021

După recunoașterea din 2018, MC-Bauchemie a primit din nou premiul Top Job Seal în acest an, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai buni angajatori din Germania. Premiul acordat de Zentrum für Arbeitgeberattraktivität (Centrul pentru atractivitatea angajatorilor - zeag GmbH) revine companiilor care au fost deosebit de eficiente în crearea unei culturi sănătoase, dar încă performante la locul de muncă. Evaluarea se bazează pe un studiu științific al personalului și al managementului. Sigmar Gabriel, fost vicecancelar al Germaniei și patron al proiectului de benchmarking al companiei la nivel național, a lăudat calitățile arătate de producătorul de produse chimice pentru construcții active la nivel global, în ceea ce privește angajamentul său față de perspectivele pozitive de dezvoltare și avansare a angajaților, cultura corporativă apreciativă și acreditările de comunicare. 

Sigmar Gabriel: MC-Bauchemie se numără printre cei mai buni angajatori din comunitatea extinsă de IMM-uri din Germania.

"Premiul Top Job este acordat doar companiilor care pot demonstra o cultură puternică", a spus Sigmar Gabriel, fostul vicecancelar al Germaniei și patron al proiectului de comparație a companiilor la nivel național, în discursul său elogios. Adresându-se lui MC-Bauchemie, el a continuat spunând: "Germania are nevoie de mai multe companii precum MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG. Felicitări sincere tuturor celor implicați în obținerea acestui Top Job Award 2021. Aceasta arată că compania dvs. se numără printre cei mai buni angajatori din sectorul IMM-urilor din Germania. Puteți fi mândri de ceea ce ați realizat. Cu o cultură puternică ca a voastră, poți avea încredere în gestionarea schimbărilor și inovațiile cerute întreprinderilor în zilele noastre."

 

Nicolaus M. Müller: Premiul Top Job confirmă validitatea abordării

Nicolaus M. Müller, Managing Partner at MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG și, printre alte roluri, Director Resurse Umane, a acceptat cu bucurie premiul și și-a exprimat aprecierea față de elogiere, spunând: “Sigiliul de aprobare Top Job și feedback-ul bun pe care l-am obținut de la angajați ne face să fim mândri în mod deosebit în vremurile actuale. Ambele confirmă eforturile și angajamentul nostru ca o companie de familie orientată spre valoare pentru a continua calea de succes pe care am parcurs-o cu grupul nostru de companii în ultimii ani. ”De asemenea, arată că MC-Bauchemie se descurcă foarte bine ca angajator în comparație cu old companii și este foarte atractiv ca un angajator.

 

Angajații folosesc sondajul pentru a oferi un feedback constructiv.

În 2020, angajații grupului de companii MC-Bauchemie din Germania au fost invitați să participe la un sondaj online anonim. Cuprinzând șase secțiuni, a durat aproximativ 15 minute să se finalizeze. Respondenții au acordat în mod constant note chiar mai bune decât în ​​2018, participarea fiind, de asemenea, mai mare cu aproape zece procente comparativ cu primul sondaj. „Am văzut deja în timpul primei analize Top Job că angajații noștri au apreciat valoarea acestui sondaj profesional”, a spus Anna Kaja, ofițer resurse umane la MC-Bauchemie, care a supervizat proiectul din partea MC-Bauchemie, adăugând: „Între timp, angajații noștri văd acest sondaj ca o bună oportunitate de a-și exprima în mod constructiv opiniile. De asemenea, ei consideră că feedback-ul lor este luat în serios și are efect, nu în ultimul rând din cauza numeroaselor schimbări pozitive pe care le-am inițiat după primul sondaj." Seriozitatea cu care sunt luate rezultatele sondajului a fost din nou subliniată atât de directorul general Nicolaus M. Müller, cât și de Christoph Hemming, șeful resurse umane la MC: „Deși suntem încântați să primim premiul din nou, rezultatele sondajului sunt mult mai importante pentru noi, deoarece ne spun unde ne-am dezvoltat pozitiv în ultimii doi ani și în ce domenii ne putem îmbunătăți în continuare."

 

Evaluări pozitive și satisfacție ridicată a angajaților la MC

Conform rezultatelor sondajului, structura și cultura companiei administrate de proprietarul companiei MC asigură în special un nivel ridicat de satisfacție a angajaților în comparație cu concurența. Oamenii companiei apreciază atmosfera familială și responsabilitatea pe care managerii o manifestă față de angajații lor. Au existat, de asemenea, evaluări pozitive legate de gradul ridicat de libertate de care se bucură angajații și ierarhiile plate care caracterizează MC-Bauchemie. Compania de familie a primit, de asemenea, feedback excelent cu privire la oportunitățile sale de instruire: indiferent dacă este un nou venit, un profesionist în vânzări sau un manager, MC-Bauchemie oferă programe de formare suplimentară personalizate, inclusiv în ceea ce privește „abilitățile ușoare”. Oferta angajatorului către forța de muncă este completată de programe de lucru flexibile și programe de beneficii precum îngrijirea copiilor în timpul vacanțelor de vară sau reduceri la facilitățile de agrement și sport. Păstrarea ridicată a forței de muncă oferă o dovadă tangibilă a bunei culturi corporative care predomină: O mare parte din cei peste 700 de angajați din Germania au început la MC ca stagiari și au rămas loiali companiei de atunci. Aniversările de lungă durată de 30, 40 sau chiar 50 de ani nu sunt neobișnuite și sunt sărbătorite cu o regularitate vizibilă în Bottrop.

 

Prof. Dr. Heike Bruch: MC-Bauchemie impresionează mai ales în ceea ce privește cultura și comunicarea

"MC-Bauchemie a obținut un scor deosebit de ridicat în domeniile culturii și comunicării, ajutându-l să facă progrese uriașe în crearea unei culturi a încrederici. Oameni în domeniile culturi și și și î codus culturi şporativ și servi . Acest lucru creează o legătură foarte puternică, îndeplinind în același timp și premisa pentru excelență în cooperare, including colaborarea între echipe ”, a rezumat prof. Dr. Heike Bruch de la Institutul pentruane Conducerea la Universitatea Managementul de la Institutul pentruane Conducerea la Universitatea Managementul de care serveşte ca director ştiințific al sondajului.

 

Despre "Top Job"

Din 2002, IMM-urile germane (întreprinderi mici și mijlocii) lucrează la atributele lor de angajatori sub auspiciile organizației “Top Job”. Proiectul vine, de asemenea, cu un premiu acordat celor mai buni angajatori, permițându-le să-și facă mai vizibile poziția publică. Organizația este responsabilă de zeag GmbH - Centrul pentru atractivitatea angajatorilor - care are sediul în Constance pe lacul cu același nume. Managementul științific al sondajului de benchmarking revine prof. Dr. Heike Bruch și echipa ei de la Institutul pentru Conducere și Managementul Resurselor Umane de la Universitatea St. Gallen. Patronul proiectului este fostul vicecancelar al Germaniei, Sigmar Gabriel. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați www.topjob.de

 

Despre zeag GmbH | Centrul pentru atractivitatea angajatorilor

Sub umbrela Centrului pentru atractivitatea angajatorilor, zeag GmbH combină tematic cele două proiecte de referință “Top Job” și ETICA ÎN AFACERI. zeag sprijină astfel IMM-urile care fie excelează deja în domeniile gestionării resurselor umane și responsabilității sociale a întreprinderilor, fie au ambiții de a atinge o astfel de excelență pe termen mediu.

 

Contactul tău:

Saki M. Moysidis , şef PR şi comunicare

MC-Bauchemie primește sigiliul de aprobare Top Job pentru a doua oară după 2018 (de la stânga la dreapta): Christoph Hemming (șef HR), Anna Kaja (HR Personnel Officer) și Nicolaus M. Müller (Managing Director MC-Bauchemie) arată cu mândrie premiul. În discursul său, Sigmar Gabriel, fost vicecancelar al Germaniei și patron al sondajului de comparație la nivel național al companiei, a lăudat dezvoltarea pozitivă a personalului și perspectivele bune ale angajaților, cultura corporativă apreciată și acreditările de comunicare ale producătorului de produse chimice pentru construcții active la nivel global.
MC-Bauchemie primește sigiliul de aprobare Top Job pentru a doua oară după 2018 (de la stânga la dreapta): Christoph Hemming (șef HR), Anna Kaja (HR Personnel Officer) și Nicolaus M. Müller (Managing Director MC-Bauchemie) arată cu mândrie premiul. În discursul său, Sigmar Gabriel, fost vicecancelar al Germaniei și patron al sondajului de comparație la nivel național al companiei, a lăudat dezvoltarea pozitivă a personalului și perspectivele bune ale angajaților, cultura corporativă apreciată și acreditările de comunicare ale producătorului de produse chimice pentru construcții active la nivel global.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123