Noua gamă de superplastifianți MC-PowerFlow evo

22.04.2020

MC-Bauchemie și-a extins portofoliul de produse în domeniul aditivilor pentru beton cu noua gamă de superplastifianți MC-PowerFlow evo. Prin alegerea acestui nume, MC doreşte să-și sublinieze convingerea că această constituie un salt evoluțional în dezvoltarea tehnologiei polimerilor MC. Fabrica de producție de PCE a MC din Bottrop a fost extinsă pentru a permite adoptarea de noi abordări ale polimerizării și, astfel, dezvoltarea ingredientelor PCE deosebit de eficiente.


În aproape toate stațiile de beton marfă și beton prefabricat din Germania, betonul rezidual și apa reziduală sunt recuperate, prelucrate și refolosite. Legiuitorii solicită, de asemenea, utilizarea de agregate reciclate, iar studiile științifice indică faptul că această tendință va avea o evoluție așcendentă în următoarele decenii.

 

Eliminarea treptată a producerii de energie electrică pe bază de cărbune în multe țări va conduce, de asemenea, la o scădere constantă a cantității de cenușă zburătoare produsă. Disponibilitatea materiilor prime, cum ar fi pietrișul și nisipul este, de asemenea, limitată. Industria betonului trebuie să se adapteze acestor condiții în schimbare, să se adapteze la ele și să găsească materii prime alternative pentru producția de beton. Aditivii care funcționează în astfel de condiții sunt astfel destinați să devină din ce în ce mai importanți. 

 

Dezvoltarea avansată a tehnologiei de polimerizare PCE

Cu noua sa generație de produse PCE MC-PowerFlow evo, MC-Bauchemie a lansat pe piață o serie de superplastifianți de înaltă performanță, cu care se pot stăpâni provocările tehnologiei betonului prezentate mai sus, permițâurea and ad. Aceştia sunt superplastifianți sinteticui bazați pe o dezvoltare suplimentară a tehnologiei de polimeri PCE a MC-construction chemistry. Sunt fabricați în propriile unități de producție ale MC pe baza unui proces brevetat. 

 

Concrete robust, ușor de lucrat

Superplastifianții de înaltă performanță ale liniei MC-PowerFlow evo sunt foarte potriviți pentru producerea de beton marfă și elementse prefabricate, betoane superfluide și autocompactante, precum și pentru folosirea de cimenturi cu un conțcherut. Aceştia se dispersează omogen în beton într-un timp scurt, dozați după adăugarea apei gerează cea mai mare eficacitate. Efectul lor de fluidizare excelent se eliberează imediat pentru a asigura o producție rapidă și economică de beton. În afară de obținerea unei ajustări eficiente și economice, producătorii de beton pot fi, de asemenea, siguri de o calitate constantă.

 

Curgere optimizată cu un control eficient al consistenței

MC-PowerFlow evo permite optimizarea semnificativă a curgerii betonului. Vâscozitatea redusă a betonului determină o pompabilitate foarte bună. Betonul marfă rezultat impresionează și prin proprietăți excelente de turnare și compactare. Noii superplastifianți de înaltă performanță îmbunătățesc evident consumul de energie la producția de beton. Și pentru că pot fi combinați și cu materii prime alternative, precum lianți cu cantitate redusă de clincher, materiale reciclate și apă sau materii prime de calitate inferioară, aceștia contribuie, de asemenea, la protecția mediului.

 

Comparativ cu superplastifianții convenționali, noua generație MC-PowerFlow evo oferă producătorilor de beton posibilități mai bune de control al consistenței, chiar și în condiții dificile, generând o mai mare fiabilitate în producerea de betoane robuste cu o curgere optimizată.

Noua gamă de superplastifianți MC-PowerFlow evo se bazează pe cea mai nouă tehnologie de polimerizare a MC și oferă producătorilor de beton posibilități mai bune de control eficient al consistenței, chiar și în condiții dificile, generând o fiabilitate mai mare în producerea de betoane robuste cu curgere optimizată.
Noua gamă de superplastifianți MC-PowerFlow evo se bazează pe cea mai nouă tehnologie de polimerizare a MC și oferă producătorilor de beton posibilități mai bune de control eficient al consistenței, chiar și în condiții dificile, generând o fiabilitate mai mare în producerea de betoane robuste cu curgere optimizată.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123