Noi mortare hidraulice de înaltă performanță, Emcekrete 70 F și 100 F

04.12.2017

În prezent, mortarele de subturnare sunt folosite în mod regulat pe șantierele de construcții, fie pentru îmbinarea plăcilor de bază pe o fundație de beton, fie pentru rigidizarea componentelor prefabricate din beton și / sau betonul in-situ. Acum, MC-Bauchemie a lansat pe piață două mortare de subturnare de înaltă performanță, Emcekrete 70 F și Emcekrete 100 F, ambele oferind fluiditate remarcabilă combinată cu valori ridicate de rezistență şi contracții scăzute.
Emcekrete 70 F și Emcekrete 100 F conferă o înaltă rezistență la încovoiere și compresiune, o etanşeitate ridicată şi în final durabilitate excepțională. Structura micro-fină a celor două mortare de subturnare conferă densități optimizate de ambalare până la gama de microni. Aceste mortare de subturnare de înaltă performanță trebuie doar să fie amestecate cu apă pentru a fi gata de utilizare, nu conțin cloruri, sunt rezistente la îngheț și săruri de degivrare, pot fi pompate, după solidificare sunt impermeabile, cu contracţii reduse și neinflamabile în conformitate cu EN 13501 (materiale de construcție clasa A1). Grosimea de turnare la ambele produse este de la 10 până la 75 mm.
Emcekrete 70 F pentru valori ridicate ale rezistenţelor iniţiale și finale, combinate cu un finisaj atractiv

Emcekrete 70 F este un mortar de subturnare cu grad ridicat de curgere, cu un grad scăzut de contracție, care atinge valori ridicate ale rezistenței inițiale cat si finale. După două până la patru ore, se dezvoltă niveluri de rezistență la compresiune mai mari de 10 N / mm2 *. După 28 de zile, această cifră va fi crescut la mai mult de 70 Nmm2 *. Este ideal pentru fixarea mașinilor de precizie, a generatoarelor de energiei și fixarea de utilaje cum ar fi turbinele, generatoarele, compresoarele și motoarele, care sunt expuse încărcăturilor dinamice ridicate, plus ancore, suporturi, coloane din oțel și beton și a podurilor rulante.
De asemenea, poate fi utilizat pentru betonarea construcțiilor din oțel, șuruburilor de fixare, elementelor de fixare din oțel și a barelor de armare din beton (în conformitate cu cerințele stricte din EN 1504: Partea 6) și ca îmbinare rigidă între componente prefabricate din beton și / sau in situ şi nu în ultimul rând la fixarea generatoarelor de energie eoliană.
De asemenea, mortarul de subturnare oferă o gamă de soluţii pentru o scara largă de aplicații: având o prelucrare ușoară, fineţe și estetică de calitate superioară, compatibilitate directă cu orice tip de pigment. Emcekrete 70 F este potrivit ṣi pentru fabricarea de produse din beton arhitectural, lămpi, candelabre și chiar bijuterii din beton.
Emcekrete 100 F pentru valori extreme ale rezistenței finale

Emcekrete 100 F este ideal pentru aplicații care necesită valori extreme ale rezistenței finale. În primele 24 de ore, Emcekrete 100 F atinge deja niveluri standard de rezistență la încovoiere și compresiune de 7,5 și respectiv 42 N / mm2 *. Valori excepționale de rezistență la compresiune de 100 N / mm2 * sunt obținute după șapte zile, crescând la peste 120 N / mm2 * după 28 de zile. Emcekrete 100 F ṣi Emcekrete 70 F, pot fi utilizate pentru mașinile de precizie pentru îmbinări, fundații pentru mașini, componente din oțel și altele similare. În plus, acest mortar de înaltă performanță este deosebit de potrivit pentru fixarea generatoarelor de energie eoliană. Emcekrete 100 F îndeplinește în continuare cerințele Comitetului german pentru betoane structurale (DAfStb) pentru "Producerea și utilizarea mortarelor și betoanelor cimentoase de subturnare" în Germania.

Datorită proprietății sale fine, atractiv din punct de vedere estetic și a manevrabilității ușoare, Emcekrete 70 F este ideal pentru fabricarea de produse mici din beton, cum ar fi suport pentru lumânării.
Datorită proprietății sale fine, atractiv din punct de vedere estetic și a manevrabilității ușoare, Emcekrete 70 F este ideal pentru fabricarea de produse mici din beton, cum ar fi suport pentru lumânării.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123