O noua şapă rapidă pentru acoperiri timpurii, Powerscreed RS

08.10.2019

MC-Bauchemie a dezvoltat Powerscreed RS, o nouă șapă rapidă, care combină timpii lungi de punere în operă cu dezvoltarea rapidă a rezistenței.
Noua șapă rapidă de la MC are nevoie doar de apă de amestec pentru a fi gata de utilizare. Poate fi preparată și aplicată cu mixere de șapă disponibile în comerț sau cu pompe de mixare / alimentare. Powerscreed RS este turnată pe substratul umed și oferă un timp de procesare lung de două până la trei ore. Această şapa cu contracții scăzute devine accesibilă pentru traficul pietonal după doar patru până la șase ore, dezvoltând o rezistență la compresiune de > 20 N / mm² și o umiditate reziduală de < 2% după 24 de ore, moment în care este pregătită pentru acoperire. După încă 24 de ore, conținutul de umiditate reziduală scade sub 1,8%, astfel încât să poată fi montat şi parchet. * Această şapă este de tipul CT-C35-F5 conform EN 13813, șapa prezintă, de asemenea, valori mai ridicate ale rezistenței la compresiune și la încovoiere comparativ cu șapele standard.
Powerscreed RS este ideală pentru lucrări care necesită șape rapide și pentru reparații ale unor suprafețe mici de pardoseală. Poate fi turnată pe suport impermeabil / membrană de separare, compozit și pe izolație, fiind adecvată pentru șape încălzite, camere umede și aplicări la interior cât și exterior.
* Valorile indicate se referă la o temperatură a aerului de 23 ° C și o umiditate relativă de 50%.

 

Powerscreed RS, the new rapid screed from  MC-Bauchemie, combines a long processing time of two to three hours with very rapid strength development.
Powerscreed RS, the new rapid screed from MC-Bauchemie, combines a long processing time of two to three hours with very rapid strength development.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123