Noul aditiv cu efect hidrofob pentru produse din beton Murasan Hydrotech 883

18.11.2020

Cu Murasan Hydrotech 883, MC-Bauchemie a lansat o soluție de impermeabilizare pentru producția de produse din beton semi-uscat și umed. Cu acest nou aditiv cu efect hidrofob, producătorii de produse din beton pot îmbunătăți rezistența hidrofobă a acestora, pot reduce semnificativ daunele cauzate de umiditate și pot reduce eflorescența.

 

În timpul întăririi betonului, orice apă care nu este utilizată pentru hidratarea cimentului se evaporă. Acest proces lasă matricea de ciment plină cu o rețea de pori interconectați și capilare, prin care apa poate fi absorbită de forțele capilare ca un burete. Când vine vorba de beton, umezeala pătrunzătoare poate cauza mai multe probleme. De exemplu, când apa îngheață, volumul acesteia crește cu aproximativ 9%. Presiunea internă rezultată poate duce la deteriorări mecanice, cum ar fi scindarea și dezvoltarea fisurilor fine, care accelerează și mai mult degradarea betonului. În plus, apa difuzivă poate transporta o varietate de substanțe chimice agresive și contribuie semnificativ la eflorescența secundară.

 

Cu Murasan Hydrotech 883, noul aditiv hidrofob de la MC-Bauchemie, producătorii de produse din beton pot evita aceste riscuri. Impermeabilizarea în masă pe bază de silan se bazează pe cerințele din industria produselor din beton pentru realizarea produselor din beton de înaltă calitate, cum ar fi pietre de pavaj din beton, borduri, dale de pavaj sau altele de acest fel.

 

Murasan Hydrotech 883 reduce riscul de deteriorare a apei și asigură o rezistență mai mare la îngheț și săruri de dezghețare. Hidrofugul, care este amestecat în amestecul de beton cu sau după adăugarea apei de amestecare, asigură un aspect vizual mai bun prin minimizarea eflorescenței și îmbunătățirea uniformității culorii și a luminozității produselor din beton, precum și a texturii suprafeței acestora. În plus, hidrofugul Murasan Hydrotech 883 oferă o rezistență îmbunătățită pe termen lung a produselor din beton.

 

Murasan Hydrotech 883 asigură o reducere fiabilă și vizibilă a adâncimii de pătrundere a apei în comparație cu produsele din beton nehidrofob.
Murasan Hydrotech 883 asigură o reducere fiabilă și vizibilă a adâncimii de pătrundere a apei în comparație cu produsele din beton nehidrofob.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123