Emcefix floor a fost certificat pentru rezistență la săruri de degivrare și ca mortar R3 conform EN 1504-3

05.08.2020

În 2019, MC-Bauchemie a lansat Emcefix floor, un nou material pe bază de ciment, pentru cosmetică şi reparații pardoseli din beton și șapă. Este clasificat ca şi mortar R3, în conformitate cu EN 1504 partea 3. De aceea este adecvat și pentru repararea zonelor relevante din punct de vedere structural și prezintă o rezistență ridicată la ciclurile de îngheț-dezgheț și sărurile de degivrare - proprietăți confirmate recent printr-o serie de teste. Potrivit pentru utilizare atât în ​​interior cât și în exterior, Emcefix floor oferă astfel un atuu de vânzare, unic pe piață.

Certificatele de testare recente subliniază calitatea, precum și posibilitățile extinse de aplicare a produsului Emcefix floor. Materialul combină reparațiile durabile cu o estetică atractivă. Cu rezistența sa la cicluri de ingheț-dezgheț și săruri de degivrare confirmate, poate fi, de asemenea, utilizat în mod sigur în zonele exterioare.

 

Este adecvat atât pentru reparații mici, cât și pentru reparații majore pe pardoseli și pardoseli din beton și șapă, în grosimi de strat de la 1 mm până la 10 mm, precum și pentru repararea treptelor, scărilor și podestelor, zonelor cu segregări, a cavităților și a găurilor cu o grosime a stratului de până la 30 mm., într-o singură aplicare. De asemenea, cu acest produs se pot repara suprafețe de pereţi. Având în vedere proprietățile sale mecanice impresionante - rezistența la compresiune >35 N / mm² și rezistența la încovoiere > 6 N / mm² - poate fi, de asemenea, utilizat fără rezerve pentru suprafețe accesibile atât pentru traficul pietonal, cât și pentru stivuitoare.

 

Acest produs pentru repararea pardoselilor din șapă și beton este ușor de aplicat și ușor de finisat. Emcefix floor se întărește fără contracții, permițând accesul pietonal al suprafețelor reparate după doar șase ore *. Acest material completează portofoliul de produse MC-Bauchemie pentru cosmetică betoane și este disponibi în culorile gri beton, gri mediu și gri închis. Acestea sunt suficiente pentru a acoperi o gamă largă de nuanțe de beton. Cu toate acestea, produsele pot fi de asemenea amestecate, pentru a se potrivi cu o altă nuanță de gri.

 

 

* după aplicare at 20 ° C şi 50% umiditate relativă

Emcefix floor poate fi folosit și pentru repararea suprafețelor mari de șapă și pardoseli din beton. Șapa din fotografie era plină de găuri. Acestea au fost închise cu Emcefix floor, printr-o nivelare pe suprafață mare, oferind un finisaj durabil și estetic.
Emcefix floor poate fi folosit și pentru repararea suprafețelor mari de șapă și pardoseli din beton. Șapa din fotografie era plină de găuri. Acestea au fost închise cu Emcefix floor, printr-o nivelare pe suprafață mare, oferind un finisaj durabil și estetic.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123