Nou decofrant pentru betonul ecologic Ortolan Classic 712

11.03.2022

MC-Bauchemie și-a extins seria de produse Ortolan cu un nou decofrant pentru beton, fără solvenți. Ortolan Classic 712 îndeplinește standarde înalte de mediu, este biodegradabil și este potrivit atât pentru cofraje absorbante, cât și neabsorbante. Asigură suprafețe de beton de înaltă calitate și permite utilizatorilor să-l folosească atât pe șantier cât și în producția de prefabricate.  

 

Efect de separare remarcabil și suprafețe de înaltă calitate

Ortolan Classic 712 constă dintr-un amestec de aditivi și de uleiuri minerale distilate de înaltă calitate. Această compoziție asigură un efect de separare chimic-fizic excelent. Cu o aplicare deosebit de economică, combinată cu un cofraj perfect curățat și o rețetă de beton optimă, este posibilă obținerea unui beton cu aspect de înaltă calitate până la excelent. Ortolan Classic 712 este, de asemenea, ușor de procesat și ecologic, deoarece produsul este ușor de pulverizat, miros slab și este rapid biodegradabil. Acest decofrant este potrivit atât pentru tipurile de cofraje absorbante cât și pentru cele neabsorbante. Acest lucru permite utilizarea universală, fie că este vorba despre cofraje netede din placaj, cofraje din oțel sau, de asemenea, cofraje absorbante din scânduri de lemn. Poate fi aplicat și pe suprafețe de cofraj orizontale și verticale și relativ independent de vreme. Ortolan Classic 712 permite o bună ventilație a betonului la nivelul stratului de contact cu cofrajul și asigură astfel suprafețe fără pori și beton curat de înaltă calitate din clasele SB 3 și SB 4.

 

Prin compatibilitatea cu mediul înconjurător, aplicarea simplă și rezultatele sale excelente în decofrare și aspectul betonului, noul decofrant de la MC-Bauchemie oferă utilizatorilor o utilizare universală și sigură atât în ​​prefabricate, cât și pe șantier.

Ortolan Classic 712 ensures low-porous surfaces and high-quality fair-faced concretes. It can be used on the construction site and in the precast plant.
Ortolan Classic 712 ensures low-porous surfaces and high-quality fair-faced concretes. It can be used on the construction site and in the precast plant.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123