Parcare in Amsterdam

Amsterdam - Netherlands

Când renovarea rosturilor de expansiune și a pardoselii, precum și acoperirilor de suprafață în parcarea multietajată centrală P3 Mikado aveau ca termen de finalizare jumătatea anului 2015, clienții, administrația din Amsterdam și frma de proiectare Intures BV, au insistat asupra unor sisteme cu acționare rapidă pentru a reduce perioadele de întrerupere.  


Rapid, mai rapid, MC-Floor TopSpeed


Situația inițială nu a fost ideală: acoperirea de pardoseală era prea alunecoasă, infiltrări de apă în rosturile de expansiune și o imagine generală care i-a indus clientului un sentiment de nesiguranță. Cu toate acestea, MC asigură o expertiză specifică în acest domeniu, cu sisteme de produs care și-au demonstrat capacitățile de reparare ale parcărilor mulietajate și garajelor subterane care necesită soluții variate de renovare.

Două rășini de injectare din gama MC-Injekt au fost utilizate pentru a sigila rosturile de expansiune, iar sistemul de protecție pentru suprafețe de la MC a fost utilizat pentru renovarea pereților și acoperire. Pentru repararea pardoselilor, clientul și inginerii proiectanți au optat pentru rapiditatea oferită de sistemul final pigmentat MC-Floor TopSpeed.

După pregătirea suprafeței, substratul a fost acoperit cu rășină epoxidică transparentă MC-DUR 177 WV-A, apoi de două straturi de antiderapant MC-Floor TopSpeed, o combinație care asigură o rezistență ridicată la abraziune și o remarcabilă rezistență la zgârieturi.

The floor coating work in the P3 Mikado multi-storey car park in Amsterdam was completed in just five days.
The floor coating work in the P3 Mikado multi-storey car park in Amsterdam was completed in just five days.
© MC-Bauchemie 2024


Mai mult, MC-Floor TopSpeed asigură aplicarea rapidă cu întărire accelerată, chiar și în condiții climatice nefavorabile. Ca rezultat, toată lucrarea de acoperire pe o suprafață de 14.000 metri pătrați a fost finalizată în doar cinci zile! Încă un client a fost satisfăcut, iar acesta este convins că renovarea pardoselii într-o parcare închisă nu necesită mult timp și nu este costisitoare. Și cu o pardoseală nouă, unitatea a revenit rapid la generarea de venituri pentru proprietarii săi.  

  • Nume

    Parcare in Amsterdam

  • Ṭara

    Amsterdam - Netherlands, 2019

  • Categorii

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123