Renovarea fațadei

Manchester - Great Britain

Dar să ne întoarcem câțiva ani: în 2003, Baskerville House a fost construită ca parte a Riverside Business Park de pe strada New Bailey din Manchester. La acel moment, fațada exterioară era pigmentată cu Betonflair W, sistemul de protecție a suprafeței rezistent la carbonizare de la MC.
Acesta a fost unul dintre primele proiecte majore ale MC Building Chemicals și un contract care a câștigat premii considerabile. De atunci, sistemele de produse MC au devenit soluții consacrate pentru proiectele întreprinse de compania britanică imobiliară Bruntwood, care a fost și clientul pentru noua construcție din 2003.

 

Lucrul în echipă între parteneri dovediți

Compania s-a angajat recent să modernizeze complet Casa Baskerville din centrul Manchester. Deoarece toate ferestrele clădirii urmau să fie înlocuite ca parte a proiectului, Bruntwood a decis, de asemenea, să revizuiască schema de culori a fațadei. Astfel, a fost ales pentru consiliere, Hardisty CRN Ltd., un renumit specialist în nord-vestul Angliei pentru reabilitarea și protecția betonului.

 

Renovarea fațadei cu MC-Color

Așa cum s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un deceniu, clientul a ales un sistem MC de protecție a suprafeței pentru renovarea Casei Baskerville. S-a optat pentru MC Color, un sistem modern, îmbunătățit, care a fost folosit ca înlocuitor pentru produsele Betonflair din 2016. Este format din trei linii de produse: MC-Color Proof, MC-Color Flair și MC-Color Flex.

Colour upgrade: Baskerville House after the modernisation project in 2017.
Colour upgrade: Baskerville House after the modernisation project in 2017.
© MC-Bauchemie 2024


Există un număr de nouă variante clasificate care, pe lângă proprietățile tehnice excelente de performanță, oferă caracteristici de prelucrare și aplicare optimizate. În cazul Baskerville House, MC-Color Flex a fost utilizat ca acoperire flexibilă pigmentată, oferind protecție din beton și sigilarea fisurilor pe suprafețele exterioare expuse intemperiilor. Proprietățile sale excelente de sigilare a fisurilor au fost confirmate în numeroase teste.

 

Calitate și rentabilitate

Culoarea fațadei a fost realizată cu MC-Color Flex după doar două straturi. Lucrările la Baskerville House, care au început în iunie 2017, au fost, prin urmare, finalizate în termeni prealabili până la sfârșitul lunii august 2017. Clădirea pare acum mai proaspătă și mai contemporană, atât solicitantul cât și clientul sunt încântați de rezultatele obținute. Proiectul este, de asemenea, un exemplu primordial al lucrului eficient în echipă care poate fi realizat între partenerii bine coordonați.

  • Nume

    Renovarea fațadei

  • Ṭara

    Manchester - Great Britain, 2019

  • Categorii

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123