Despre noi

MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG este în elita mondială a producătorilor de soluţii tehnice şi produse chimice pentru construcţii. Grupul, cu sediul in Bottrop, are peste 2.500 de angajați care operează în peste 40 de țări și este de mai bine de 50 de ani în prima linie a descoperiri de soluții pentru producerea şi cosmetizarea betonului, protecția și repararea structurilor.

O scurtă istorie a MC ...

MC for Concrete Industry
Producătorii de betoane marfă, de prefabricate din beton şi de betoane vibropresate beneficiază de calitatea aditivilor noştri pentru betoane şi mortare, de agenţii pentru maturare şi decofrare şi de asemenea de cosmetica noastră pentru beton. 

Mai multe

MC for Infrastructure & Industry
Proiectanţii, arhitecții, dezvoltatorii, autoritățile publice și aplicatorii se pot baza pe înalta calitate tehnică a sistemelor noastre de protecţie şi reparare a structurilor de inginerie civilă şi industrială, susţinute de suport tehnic şi service de calitate. 

Mai multe

MC for Buildings
Promoteri, dezvoltatori, arhitecţi, proiectanţi şi aplicatoari găsiţi cele mai bune soluții pentru construcția de clădiri, la MC – de la proiectare şi ofertare până la punerea în operă.

Mai multe

MC for Consumers
Grupul de firme MC include de asemenea Botament și Ultrament, divizii care oferă produse de înaltă calitate pentru cerințele specifice ale aplicatorilor profesionişti și utilizatorilor finali.

De mai bine de 20 de ani, numele Botament este bine cunoscut în comerţul cu materiale de construcţie şi sisteme profesionale pentru placare. Mai multe informaţii pe

www.botament.com 

De peste 35 de ani produsele Ultrament sunt disponibile atât specialiştilor cât şi pasionaţilor de bricolaj. Mai multe informaţii pe

www.ultrament.de

Filozofia corporativă


În construcţii fiecare produs are o influenţă crucială asupra întregii structuri sau în repararea acesteia. Alegerea greşită a produsului sau aplicarea incorectă poate duce la deteriorarea componentelor sau a structurii şi în cazuri extreme chiar la punerea în pericol a vieţii. Prin urmare proiectanţii, inginerii şi aplicatorii au o responsabilitate majoră.

Suntem conştienţi că în joc nu se află doar reputaţia Dumneavoastră şi a companiei ci şi protecţia oamenilor. Prin urmare, vom acorda fiecărui proiect atenţia cuvenită pentru a asigura clienţilor şi partenerilor noştri certitudinea rezistenţei în timp şi liniştea sufletească. Vă puteţi baza pe produsele noastre şi pe soluţiile noastre tehnice. Noi luăm Construcţia în serios deoarece important pentru MC este asumarea responsabilităţii pentru reputaţia partenerilor şi pentru viaţă. 

BE SURE. BUILD SURE.