MC-FastTape

01.03.2018

Noile benzi de etanșare de la MC-Bauchemie, din familia de produse MC-FastTape, sunt rapid și ușor de utilizat pentru conexiuni dintre perete și radier, precum și pentru îmbinările dintre pereți exteriori și îmbinări de construcție și dilatare, ajutând la asigurarea rapidă a progresului clădirii și o sigilare sigură.

Produsele MC-FastTape sunt fabricate din elastomer termoplastic laminat pe ambele părți cu fleece. Ele sunt permanent flexibile, rezistente la rupere și impermeabile, dar totuși deschise la difuzia vaporilor de apă. Ele se caracterizează prin rezistența lor foarte mare la îmbătrânire și atac chimic. Cu MC-FastTape, MC oferă benzi de etanșare cu lățimi între 300 și 500 mm pentru utilizarea la îmbinări de dilatare a clădirilor, precum și la îmbinări generale de construcție și de dilatare, precum și la benzi de etanșare și colțuri interioare și exterioare executate între pereți interiori și exteriori şi de asemenea la conexiuni de intersecție ale pardoselilor.

 

Îmbinari constructive şi de dilatare
MC-FastTape 300 și MC-FastTape 500 sunt deosebit de potrivite pentru etanșarea îmbinărilor de dilatare în conformitate cu noul standard german de izolație structurală DIN 18533. Acest lucru necesită ca benzile de îmbinare să fie încorporate în materialul de etanșare cu cel puțin 10 cm pe ambele fețe . Pentru a îndeplini cerinţele, aceste două benzi de etanșare de la MC prezintă marcaje care reprezintă dimensiunea minimă. MC-FastTape 300 sau 500 sunt încorporate în primul strat al materialului de etanșare și apoi este aplicat al doilea strat.
Îmbinari între pereţi şi pardoseli sau radiere
Banda de etanșare filetată MC-FastTape este mai rapidă, mai fiabilă și mai rentabilă decât o etanşare minerală. Această bandă este de asemenea încorporată în primul strat al materialului de etanșare. MC recomandă aplicarea unui strat bituminos din gama Nafuflex sau un material de etanșare reactiv din familia de produse Expert Proof pentru a asigura cele mai bune rezultate și pentru a facilita aprobarea autorității pentru construcții (deja disponibilă în Germania). Prin utilizarea MC-FastTape se economiseşte timp şi bani la instalarea plăcilor de izolare. Noua familie de produse oferă forme și profile personalizate, inclusiv MC-FastTape IE și MC-FastTape AE, care sunt proiectate special pentru a asigura o fixare strânsă în interiorul muchiilor interioare și exterioare.

 

Noua familie de benzi de etanșare MC-FastTape.
Noua familie de benzi de etanșare MC-FastTape.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123