Emcoril - o gamă nouă de produse pentru tratarea betonulu

19.02.2018

MC-Bauchemie a dezvoltat și lansat o nouă gamă de produse Emcoril pentru tratarea betonului, care cuprinde cele trei linii de produse Protect, Traffic și Compact. Acești agenți de tratare pe bază de parafină și polimeri de înaltă eficiență sunt adaptaţi fiecărui profil de aplicare și performanță distinctiv în construcția de clădiri, drumuri și pardoseli industriale.

 

Măsurile de protecție comune pentru a preveni uscarea prematură a betonului proaspăt, cum ar fi acoperirea suprafeței cu folii sau covoare din iută, pulverizarea continuă cu apă, lăsarea în cofraj pentru mai mult timp sau combinarea tuturor acestor metode, sunt extrem de costisitoare. Agenții de protecţie lichizi din gama de produse Emcoril sunt, prin contrast, ușor de aplicat și oferă un grad înalt de fiabilitate cu o protecție excelentă la evaporare, pentru a asigura o calitate excepțională a suprafeței.

Agenți de tratare Emcoril - ușor, eficient, ieftin și fiabil

Agenții de protecţie ai MC-Bauchemie formează o peliculă densă, continuă, care protejează suprafața betonului proaspăt de uscare. Formarea timpurie a membranei permite procesului de hidratare să progreseze fără probleme, asigurând realizarea în condiții de fiabilitate a proprietăților de performanță necesare în ceea ce privește rezistența la încovoiere și compresiune, compactitatea și rezistența ridicată de tracțiune la suprafață.

 

Emcoril Protect pentru construcții de clădiri

Agenții de tratare din linia de produse Emcoril Protect cuprind cele trei produse Emcoril Protect M, Emcoril Protect M lite și Emcoril Protect H și au fost formulate pentru un spectru larg de cerințe în domeniul betonului și al construcțiilor. Acestea sunt aplicate pe betonul umed sau proaspăt decofrat și oferă protecție ridicată la evaporare. Acestea sunt produse cu emisii scăzute și, prin urmare, sunt potrivite atât pentru aplicații în interior, cât și în exterior. Emcoril Protect M și Emcoril Protect H sunt certificate cu codul german TL NBM-StB 09 (Specificație tehnică de furnizare pentru agenți lichizi de tratare pentru beton, ediția 2009).

 

Emcoril Traffic pentru costrucţia de drumuri

Construcțiile rutiere folosesc aproape exclusiv agenți de întărire a betonului. Finisoarele de drumuri au un dispozitiv de pulverizare montat din fabrică, care aplică agentul de întărire pe măsură ce este așternut betonul, economisind atât timp cât și bani. Produsele din linia Emcoril Traffic includ agenți de tratare de înaltă calitate, special dezvoltați pentru construcția drumurilor. Emcoril Traffic F este un agent de întârziere a întăririi suprafeței și un agent temporar de protecție împotriva evaporării într-un singur produs. Produsul este utilizat în principal pentru producerea de suprafețe de traffic, reducere de zgomot, în betoane cu rezistență la alunecare și suprafețe de beton spălate. Emcoril Traffic grip M şi grip M White, pe de alta parte, au fost formulate pentru finisarea suprafetelor de beton necesare pentru a indeplini specificaṭiile aderenṭei rutiere. De asemenea, agentul de tratare alb-pigmentat, Emcoril Traffic grip M White oferă, în plus, o reflecție înaltă a razelor solare pentru a limita creșterea temperaturii în beton.

 

Emcoril Compact pentru pardoseli industriale

În cazul pardoselilor industriale, se folosesc suprafeţe de beton care, de multe ori, trebuie să fie pregătite pentru trafic după doar trei-patru ore. Este absolut esențial să se protejeze suprafața de beton împotriva uscării premature pentru așa-numitul timp de așteptare. Agenții de tratarere intermediari au devenit populari în practica de punere în operă a pardoselelor ca mijloc de asigurare a protecției temporare. Odată ce operația de netezire s-a terminat, trebuie aplicat ulterior un tratament final.

Seria Emcoril Compact este compusă din Emcoril Compact pro, o combinație de tratament intermediar de întărire și netezire, care servește ca protecție temporară împotriva evaporării în timpul de așteptare a betonului pentru pardoselele industriale. Emcoril Compact pro este foarte eficient în susținerea procesului de nivelare, care permite crearea unor pardoseli industriale uniforme și compacte prin elicopterizare. Apoi este necesar să se aplice Emcoril Compact pentru tratamentul final. Pe lângă protecția excelentă la evaporare și calitatea superioară a suprafeței, produsul asigură o bună legătură cu straturile ulterioare și poate fi ușor vopsit.

 

Emcoril Protect M in building construction.
Emcoril Protect M in building construction.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123