MC-Bauchemie

MC for Infrastructure & Industry

Furnizarea de sisteme de reparare si protecṭie durabile pentru structuri de beton

Construcția și repararea de poduri, tunele, parcări multietajate, aeroporturi, instalații portuare și chiar sisteme de canalizare sunt de obicei întreprinderi extrem de complexe. Astfel de proiecte sunt de o mare importanță pentru dezvoltarea unei țări și sunt, de asemenea, în mod frecvent sub o presiune publică considerabilă.

Chiar defecte mici sau erori pot da naștere la consecințe costisitoare, care afectează în mod negativ reputația și în cazuri extreme, chiar pot pune în pericol vieţi omeneşti. Deci, este foarte important să se asigure o permanentă stabilitate, rezistenţă şi durabilitate unor astfel de structuri. Fie că munca ta presupune reparaţii ale betoenelor, protecții de suprafață, injecții de impermeabilizare sau aplicații de etanșare, oferim - proiectanţilor, arhitecților, dezvoltatorilor și autorităților publice responsabile - sisteme de produse inovatoare susṭinute de un nivel unic de service și suport.

Soluții adaptate pentru industrie

Acelaşi lucru este valabil şi pentru industrie. Soluţiile noastre sunt la fel de variate şi individualizate în funcţie de cerinţele unităţilor industriale: pardoseli industriale foarte rezistente din punct de vedere chimic şi mecanic îndeplinind cerinţelor WHG(reglementarea resurselor de apă)- pentru industria chimică, pardoseli electrostatice pentru industria electronică precum și acoperiri de inalta densitate a suprafețelor, sisteme de protecție și de reparare a digestoarelor şi a instalațiilor de tratare a apelor reziduale.

Cu toate acestea, un produs bun nu este suficient pentru a asigura succesul unei acţiuni. Foarte important este şi profesionalismul aplicatorului. Astfel, instruim în mod regulat aplicatorii în utilizarea corectă a sistemelor noastre de produse. Mai mult de atât, angajații noștri cu experiență sprijină proiectanţii, arhitecți și dezvoltatorii atât în faza de planificare cât și pe şantier, umăr la umăr cu ei la punerea în aplicare a proiectelor de construcții și reparații.


Profitați deci de experiența noastră îndelungată. Consilierii noștri tehnici se vor asigura că cea mai mare atenție este acordată preocupărilor dumneavoastră individuale, astfel încât proiectul dumneavoastră să fie un succes și să vă puteți relaxa și bucura de recompense.

Grupe de produse:

Reparaṭii betoane

Protecṭia suprafeṭelor

Sisteme de pardoseli

Sisteme de injecṭii

Sigilanṭi rosturi

Restaurarea construcṭiilor

Produse pentru ṣantier

Infrastructură subterană - Ombran